برای تولد آقای نمایشنامه نویس
او همان نویسنده‌ای است که در تمام سال‌های فعالیتش به تئاتر وفادار بود و جز نمایشنامه قلم نزد‌.
10 مهرماه زادروز اکبر رادی نویسنده‌ای است که عنوان «آقای نمایشنامه نویس» به او داده شده است.

 اکبر رادی همان نویسنده‌ای است که در تمام سال‌های فعالیتش به تئاتر وفادار بود و جز نمایشنامه قلم نزد‌.

هنرمندان تئاتر مدتهاست در پی راه‌اندازی بنیادی به نام او هستند اما تلاش‌های آنها برای ثبت رسمی این بنیاد تاکنون به نتیجه نرسیده است با این حال هیات موسس این بنیاد، به تناسب ایام برنامه‌هایی را برگزار می‌کنند که نمونه آن برگزاری مسابقه رادی شناسی است و همینطور برنامه‌هایی برای زادروز و سالگرد درگذشت این هنرمند.

 به انگیزه زادروز رادی آخرین وضعیت ثبت بنیاد او را از بهزاد صدیقی سخنگوی این بنیاد جویا شدیم که صدیقی در پاسخ به این پرسش گفت: هنوز اتفاق تازه‌ای نیفتاده است چون در آخرین مراجعه‌ای که برای ثبت بنیاد داشتیم از ما مدارک بسیار زیادی خواستند که باید آنها را ارائه دهیم. از سوی دیگر اساسنامه را هم دوباره بازنویسی کردیم و حالا در آخرین مراحل قبل از تحویل مدارک به سر می‌بریم.

او اظهار امیدواری کرد: این مدارک هفته آینده ارائه شود.

صدیقی گفت: همزمان با تهیه این مدارک‌، با وزارت ارشاد هم رایزنی‌هایی انجام داده‌ایم تا مراحل ثبت بنیاد زودتر طی شود.

او با اشاره به برگزاری برنامه‌ای به مناسبت تولد اکبر رادی افزود: بسیار علاقه‌مند بودیم تا در این برنامه خبر ثبت بنیاد را بدهیم اما فعلا چنین امکانی وجود ندارد.

صدیقی توضیح داد: امسال تولد استاد رادی را با مشارکت برنامه چهار فصل رادیو نمایش برگزار می‌کنیم و قرار است این برنامه هفته آخر مهرماه برگزار شود.

رئیس هیات مدیره کانون نمایشنامه نویسان خانه تئاتر یادآور شد: فعلا مشغول نامه‌نگاری با تئاتر شهر هستیم و احتمالا برنامه تولد استاد رادی را در این مجموعه برگزار خواهیم کرد.

 برنامه چهار فصل رادیو نمایش هر فصل به بزرگداشت یکی از نمایشنامه نویسان اختصاص دارد تاکنون دو فصل این برنامه با بزرگداشت خسرو حکیم رابط‌ و محمود استاد محمد برگزار شده و فصل سوم آن که پاییز برگزار می‌شود به بزرگداشت اکبر رادی اختصاص دارد که جزئیات بیشتر آن بعدا اعلام می‌شود.

اکبر رادی با نگارش نمایش‌نامه‌هایی چون«ملودی شهر بارانی»،«شب بخیر جناب کنت»،«لبخند با شکوه آقای گیل»،«شب روی سنگفرش خیس»،«پلکان»،«روزنه آبی»،«آمیز قلمدون» و ... یکی از اصلی‌ترین ستون‌های نمایش‌نامه نویسی ایران است.
 
 
گردآوری : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع: isna.ir

مطالب پیشنهادی: 
 فرزاد حسنی به عیادت او رفت
تصاویری از فیلم پر سر و صدای این روزها"دخترگمشده"
پروانگی در پیلۀ زنانگی
نقدی به مشاجره این دو کارگردان بزرگ
یکی از آرزوهای آزاده نامداری