راه های شگفت انگیز فیسبوک و گوگل برای اینترنت رایگان!
فیسبوک و گوگل, هرکدام با طرح های خاص و ویژه خود در تلاش هستند اینترنت را به تمام نقاط زمین بفرستند!

طرح ویژه اینترنت فیسبوک

شبکه اجتماعی فیس‌بوک در برنامه جدید خود برای ارتقای پروژه سراسری اینترنت جهانی، از همکاری جدید خود با شرکت فرانسوی یوتل‌ست به منظور پرتاب یک ماهواره به فضا در سال آینده خبر داده، با این امید که اینترنت را برای میلیونها نفر در کشورهای جنوب صحرای آفریقا ارائه کند.

ماهواره شرکت‌های فیس‌بوک و یوتل‌ست در حال حاضر در حال ساخت است. این ماهواره برای رسیدگی به شکاف‌های موجود در دسترسی به اینترنت در سراسر بخش‌های غرب، شرق و جنوب آفریقا که نمی‌توانند با شبکه‌های تلفن همراه و ثابت بر روی زمین پر شوند، طراحی شده است.

به گفته مارک زوکربرگ، مدیر عامل فیس بوک، انتظار می‌رود که این عملیات در نیمه دوم سال 2016 آغاز شود که در آن زمان، این دو شرکت گروهی را با شرکای محلی به منظور اتصال ساکنان به خدمات اینترنتی تشکیل خواهند داد.

ماهواره پیشرفته AMOS-6 در کنار سایر ابزار مربوط به آینده فیس‌بوک که با هدف ارتباط دو سوم از مردم جهان که هنوز دسترسی به اینترنت ندارند، در حال ساخت است. فیس‌بوک اخیرا از یک مدل کامل پهپاد منتشرکننده اینترنت به نام Aquila رونمایی کرده است. این پهپاد خورشیدی با بال‌هایی که با هواپیمای بوئینگ 737 برابر است ، می‌تواند تا 90 روز پرواز کرده و همزمان سیگنال‌های اینترنت زمینی را به پهپادهای دیگر در منطقه برای گسترش دسترسی انتقال می‌دهد.

این امر می‌تواند از طریق یک سیستم ارتباطات لیزری نوین امکان‌پذیر شود که به گفته فیس‌بوک شامل یک سطح از دقت مشابه نشانه گرفتن یک سکه از فاصله 16 کیلومتر دورتر است. این غول شبکه‌های اجتماعی در حین آزمایش اظهار کرد که سیستم مذکور می‌تواند داده‌ها را در 10 گیگابایت در ثانیه، یعنی 10 برابر سرعت فناوری لیزر انتقال بدهد.

همچنین گوگل نیز در حال کار بر روی فناوری خود برای ارائه اینترنت به مناطق دورافتاده است. بالون‌های پروژه «Loon» گوگل هم مانند پهپادهای فیس‌بوک، اینترنت را با استفاده از سیستم ارتباطات پیشرفته از استراتوسفر به زمین منتشر می‌کند. دولت سریلانکا در ماه ژوئیه قصد دارد این بالن‌ها را در سراسر کشور مستقر کند تا به هر اینچ از این جزیره اجازه اتصال به اینترنت را بدهد.

هنوزمشخص نیست که آیا اینترنت ماهواره‌ای فیس بوک در آفریقا رایگان خواهد بود و یا هزینه‌هایی را دربر خواهد داشت. اگرچه یوتل‌ست در بیانیه‌ای اعلام کرده که ظرفیت برای 'دسترسی مستقیم کاربر و جامعه' بهینه‌سازی خواهد شد و مردم قادر خواهند بود با استفاده از تجهیزات مقرون به صرفه، به اینترنت متصل شوند.


گردآوری : گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: isna.ir