هشدار دانشمندان: فقط سه سال برای نجات زمین وقت داریم!
دانشمندان هشدار دادند که با توجه به افزایش دمای زمین, فقط 3 سال برای نجات زمین فرصت داریم!

هشدار دانشمندان بخاطر گرمای بی سابقه زمین

شاید تصویر سیاره‌ای که به دلیل تغییرات آب و هوایی ویران شده تصویری دور از ذهن و متعلق به آینده به نظر بیاید، اما زمین امروز درحال تجریه اثرات این سناریوی ترسناک است.

طی دو دهه گذشته میانگین سطح آب دریاهای جهان 50 درصد افزایش داشته‌است. در سال 2017 برخی از مناطق زمین داغ‌ترین دمای تاریخ سیاره را تجربه كرده‌اند و طی سه سال گذشته، دمای سیاره زمین ركوردی جدید را ثبت كرده‌است.

6 دانشمند و دیپلمات برجسته،‌از جمله كریستینا فیگوئرز مدیر سابق بخش آب و هوای سازمان ملل و استفان رامستورف فیزیكدان در نامه‌ای سرگشاده اعلام كردند جهان تقریبا سه سال تا تجربه بدترین عواقب تغییرات اقلیمی فاصله دارد.

این نامه كه در تاریخ 28 ژوئن منتشر شده‌است،‌ از دولت‌ها، مشاغل، دانشمندان و شهروندان درخواست كرده تا نسبت به آلودگی‌های گلخانه‌ای زمین بی‌تفاوت نباشند. در این نامه آمده‌است اگر بتوان میزان گازهای گلخانه‌ای را تا سال 2020 كاهش داد، دمای جهانی از رسیدن به سطح غیرقابل جبران باز داشته خواهد شد.

عوارض این پدیده شامل جنگل‌زدایی شدید، افزایش سیل ناشی از بالا آمدن سطح آب دریاها، و تغییرات غیرقابل پیش‌بینی جوی كه می‌توانند كشاورزی را نابود كرده و زندگی در مناطق ساحلی را مختل سازد.

 

برنامه‌ای كه این افراد در نامه خود ارائه داده‌اند 6 هدف را برای سال 2020 شامل می‌شود:

*افزایش 30 درصدی منابع تجدید‌پذیر انرژی برای تولید برق
*ارائه طرح‌هایی برای شهرها و استان‌ها برای رهایی از سوخت‌های فسیلی به عنوان منبع انرژی تا سال 2050 كه سالانه بودجه‌ای 300 میلیارد دلاری را طلب می‌كند
*اطمینان از برقی بودن 15 درصد از تمامی خودروهای فروخته شده
*كاهش انتشار آلاینده‌های ناشی از جنگل‌زدایی
*انتشار برنامه‌ای برای به نیم رساندن آلودگی‌های ناشی از جنگل‌زدایی تا سال 2050
*تشویق بخش‌های مالی برای مشاركت بیشتر در پروژه‌های مهار كننده تغییرات اقلیمی

اهداف این نامه با اهداف دولت دونالد ترامپ كه به تازگی اعلام كرده تغییرات اقلیمی در دستور كارش قرار ندارد،‌ در تضاد كامل است. ترامپ در اوایل ماه ژوئن اعلام كرد در سال 2019 آمریكا از معاهده پاریس كنار خواهد رفت،‌معاهده‌ای كه در آن دستورالعمل‌های ملی برای كاهش آلودگی‌های گلخانه‌ای تعیین شده‌است.

نویسندگان نامه از شهرها و كسب و كارها درخواست كرده‌اند تا با انتشار گازهای گلخانه‌ای مقابله كرده و خود را با اهداف معاهده پاریس سازگار كنند، حتی اگر دولت آمریكا به آنها كمكی نكند.


گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: hamshahrionline.ir