سلول های سرطانی را خودمان تغذیه می کنیم
سلول های سرطانی با عادت های نادرست و تغذیه ناسالم رشد می کنند که یکی از مهم ترین عوامل تغذیه سلول های سرطانی را در این مطلب بیان می کنیم.

تغذیه سلول های سرطانی

 گلوکزهمان قند خالص بدن، عامل اصلی تغذیه سلول‌های سرطانی است. سلول‌های سرطانی چندین برابریک سلول سالم،این قند را مصرف می‌کنند و همین موضوع باعث بر هم خوردن متابولیسم سلول‌ها و بی‌نظمی در سوخت و ساز بدن می‌شود. به همین دلیل است که بیماران مبتلا به سرطان اغلب ظاهری لاغر دارند و دچار مشکلات تغذیه‌ای هستند.

آذرفرمتخصص تغذیه ورژیم درمانی با بیان این که ارتباط تغذیه و بروز سرطان سال‌هاست که برهمگان آشکار شده است تصریح کرد: با تحلیل و بررسی انواع مواد غذایی مصرفی افراد، مشخص شده که با مصرف کردن یا مصرف نکردن چه نوع ماده غذایی احتمال ابتلا به سرطان افزایش می‌یابد. برای مثال بین بروز سرطان‌های دستگاه گوارش به ویژه روده بزرگ و مصرف نکردن میوه وسبزی رابطه وجود دارد. یا مصرف مواد مصنوعی موجود در مواد غذایی با بروز سرطان‌های مثانه، کلیه و خون رابطه معناداری دارد.

گاهی مواقع ژن‌هایی که درهسته سلول موجود است، دچار مشکل می شود و اقدام به صدور فرمان مرگ سلول نمی‌کند و به همین دلیل سلول تکثیرمی‌شود. این اختلال به افزایش بی‌رویه سلول‌ها می انجامد که باعث به هم خوردن متابولیسم می‌شود که به آن سرطان می‌گویند.

اثرمواد غذایی که دردوران کودکی یا جوانی مصرف می‌کنید، ممکن است دردوران میان‌سالی یا پیری مشخص و باعث ابتلا به بیماری شود.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : سرطان های رایج در بین خانم ها را بشناسید

اگر می خواهید بیشتر بدانید : علائم سرطان را بشناسید و قبل از پیشرفت درمانش کنید



گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع : khorasannews.com