ادعاها درباره سند 2030 کذب است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مصوبه ۲۰۳۰ در هیأت تطبیق مصوبات از نظر شکلی مورد بررسی قرار گرفت و مغایرتی با قانون ندارد.

مصوبه ۲۰۳۰ مورد بررسی قرار گرفت و مغایرتی با قانون ندارد

حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل ۱۳۸ قانون اساسی گفت: مصوبه ۲۰۳۰ در شهریورماه در هیأت دولت تصویب شد. سوالم این است که آیا این مصوبه به مجلس فرستاده شد یا خیر؟ یا اینکه دولت مصوبه را به مجلس ارسال نکرده است و چرا از حق خود در این رابطه استفاده نکردید؟ مراجع عظام تقلید نیز به این مسأله ورود کرده‌اند.

علی لاریجانی در واکنش به این اخطار گفت: طرح ۲۰۳۰ از دو منظر محتوایی و شکلی قابل بررسی است. از نظر شکلی اینطور است که دولت مصوبه‌ای داشته که ما می‌خواهیم این ساختار را دنبال کنیم. بنده این موضوع را به هیأت تطبیق مصوبات فرستادم، بنابراین زیرساخت‌ها اشکال قانونی ندارد. اما محتوا بحث دیگری است که نیاز است شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش و تحقیقات آن را بررسی کنند. در هیأت تطبیق مصوبات از نظر محتوایی نمی‌شد بحث کرد، بلکه فقط از نظر شکلی می‌توانستند آن را بررسی کنند.

رئیس مجلس ادامه داد: هیأت تطبیق مصوبات از نظر شکلی، اشکال قانونی به مصوبه ۲۰۳۰ نگرفت. اینکه سوال شود که محتوای این مصوبه در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده یا خیر باید بگویم که چنین بحثی نبوده، یعنی جایی مورد بررسی قرار نگرفته و شورای انقلاب فرهنگی نیز به این بحث هنوز ورود نکرده، هرچند که باید ورود می‌کرد. در جلسه قبل هم گفتم کمیسیون نیز به بحث محتوایی مصوبه ۲۰۳۰ ورود کند.

*********************************************************************

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش ادعاهای نادرست مطرح شده در خصوص سند ۲۰۳۰ را کذب و دروغ محض عنوان کرد و اظهار کرد: آنچه مسلم است این‌ است که در آموزش و پرورش به هیچ‌وجه فعالیت‌های مغایر با ارزش‌های قرآن و عترت صورت نمی‌گیرد بلکه فعالیت‌های مختلف در راستای حفظ و تقویت ارزش‌های قرآنی انجام شده است.

محمدرضا مسیب‌زاده در حاشیه سومین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی کشور  ودر جمع خبرنگاران، به نگرانی‌های اخیر پیرامون سند ۲۰۳۰ اشاره کرد و گفت: تاکنون هیچ سند، بخشنامه، برگه یا برنامه‌ای که مغایر با ارزش‌های دینی و قرآنی باشد در آموزش و پرورش مطرح و تدوین نشده است.

وی افزود: در خصوص سند ۲۰۳۰ که اخیراً با عنوان کردن برخی ادعاهای نادرست موجب نگرانی بخش‌های مختلف و به‌خصوص دست‌اندرکاران امور قرآنی شده باید با قاطعیت گفت هیچ اقدامی در این زمینه مغایر با ارزش‌های قرآنی و عترت صورت نگرفته است.

مسیب‌زاده برخی ادعاهای نادرست مطرح شده در خصوص سند ۲۰۳۰ را کذب و دروغ محض عنوان کرد و اظهار کرد: آنچه مسلم است این‌ است که در آموزش و پرورش به هیچ‌وجه فعالیت‌های مغایر با ارزش‌های قرآن و عترت صورت نمی‌گیرد بلکه فعالیت‌های مختلف در راستای حفظ و تقویت ارزش‌های قرآنی انجام شده است.

وی عنوان کرد: طی امسال حدود ۶۳ عنوان کتاب در حوزه آموزش قرآن به‌صورت کاربردی با بیش از دو میلیون نسخه در سطح مدارس کشور توزیع شده است.

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این‌که ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار نفر در سامانه حفظ قرآن آموزش و پرورش در سطح کشور ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: از این تعداد یک میلیون و ۵۰ هزار نفر حفظ نیم جزء و ۸۰۰ نفر هم حفظ کل هستند.

مسیب‌زاده  اضافه کرد: وجود ۱۲۷ مدرسه در سطح کشور که تنها یک دانش‌آموز دارد بیانگر این است که جمهوری اسلامی برای جایی‌که فقط یک نفر مشغول به تحصیل وجود دارد ارزش قائل است.

وی افزود: در سال ۹۶ اعتباری بالغ‌بر ۴۸ میلیارد تومان برای حوزه قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است.

 

گردآوری: گروه خبر سیمرغ
Seemorgh.com/news
منبع: isna.ir