بازی با آبروی افراد با انتشار تصاویر آنها برای مقاصد سیاسی تا به کجا؟!
به دنبال انتشار خبری مبنی بر ارتباط نزدیک اسفندیار رحیم مشایی و همسر دکتر فاطمی در رسانه ها روزنامه آفتاب نسبت به این رخداد واکنش نشان داد.

بی اخلاقی در ماجرای همسر دکتر فاطمی و مشایی

روزنامه آفتاب یزد نوشت: علاقه به انتشار عکس‌های خصوصی افراد مختلف از سوی اصولگرایان کماکان ادامه دارد. تصاویر مشایی و همسر دکتر فاطمی واکنش‌های بسیاری را به دنبال داشت.

در چند ماه اخیر با حرکت جریان احمدی نژاد به‌سمت رادیکالیزم تلاش‌ها برای جدا کردن او از خودشان (اصولگرایان) بیشتر شد. در این میان تاکید بر روی رحیم مشایی و پررنگ کردن او به شکلی که خود احمدی نژاد به حاشیه برود یکی از ترفندهایی بود که استفاده شد. وقتی چند روز پیش اسفندیار رحیم مشایی برای اعتراض به حکم حمید بقایی معرکه خیابانی گرفت جریان‌های رسانه ای محافظه کار طبیعی بود که تلاش کنند تخریب او را با موج جدیدی آغاز کنند. اما معلوم نیست چرا اصولگرایان وقتی قرار است از خود دفاع کنند به سراغ عکس‌های شخصی و خصوصی افراد می‌روند! و در این میان صداو سیما بازوی اصلی است. عادت کردیم هر اتفاقی که می‌افتد چند تصویر خصوصی از افراد را در صفحه تلویزیون ببینیم و یا یکی از زیر مجموعه هایش ببینیم.

برخی رسانه ها با تیتر «ارتباط نزدیک اسفندیار رحیم مشایی با پریوش سطوتی + تصاویر» بزعم خودش افشاگری کرده است. دیگر سایت‌های محافظه‌کار نیز با ذوق زدگی خاصی این عکس‌ها را تکرار کردند. البته معلوم نیست سخن از «ارتباط نزدیک» میان مشایی با پریوش سطوتی که بیش از 80 سال سن دارد و منتشر کردن آن نوع خاص از عکس‌ها با چه نیتی از سوی محافظه کاران انجام شده است اما باید گفت تلاش برای تخریب، این بار پای همسر 86 ساله دکتر حسین فاطمی وزیر خارجه دولت مصدق را که بعد از کودتای 28 مرداد اعدام شده بود به ماجرا باز کرده است. پریوش سطوتی در سال 1388 به دعوت اسفندیار رحیم مشایی به ایران آمد. خانم سطوتی در اوایل مهرماه سال 1389 خورشیدی با ارسال نامه‌ای به محمود احمدی‌نژاد از تلاش‌های «حق‌طلبانه و شجاعانه» رئیس دولت دهم در سفرش به نیویورک و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل تجلیل کرده بود. او همچنین در دیداری با رئیس جمهور سابق دفترچه یادداشت‌های دکتر فاطمی را به احمدی نژاد تقدیم کرده بود.

اما این نوع خبرسازی با واکنش سفیر ایران در لندن رو به‌رو شد. حمید بعیدی نژاد در کانال تلگرامی خود نوشته است: «این‌جانب مایلم از این فرصت استفاده نموده و با شناخت مختصری که از خانم سطوتی همسر مرحوم دکتر فاطمی پیدا کرده‌ام، آزردگی خاطر خود را نسبت به خبر منتشرشده اعلام نمایم. ایشان به اعتبار درگذشت نابهنگام فرزند خود و تنها بازمانده مرحوم دکتر فاطمی، در خلوت خود زندگی زاهدانه‌ای داشته و هنوز با حقوق کارمندی دکتر فاطمی زندگی می‌کند و دست نیاز به‌سوی هیچ‌کس هم دراز نکرده است. استدعا دارم به احترام ایشان و به احترام مرحوم دکتر فاطمی این خبر حذف شود.»

دکتر فاطمی وزیرخارجه همان دولتی است که مقامات کشورمان هربار که در مجامع جهانی می‌خواهند دخالت‌های ایالات متحده در ایران را گوشزد کنند و از آمریکا به دلیل سیاست‌های ضد ایرانی گلایه کنند روایت کودتا علیه دولت مصدق در صف اول قرار می‌گیرد. چه بهتر که همان طور که حمید بعیدی نژاد گفته، حرمت او نگه داشته می‌شد. البته فارغ از جایگاه دکتر فاطمی، تلاش برای تخریب افراد با استفاده از عکس‌های خصوصی ایشان بدون تردید خارج از مرزهای اخلاق است. البته در این زمینه محافظه‌کاران به رغم ادعای اخلاق مداری، ید طولایی دارند.

بعد از انتخابات مجلس در سال 1394 وقتی مینو خالقی منتخب مردم اصفهان می‌خواست به مجلس راه یابد انتشار عکس‌های خصوصی وی موجب شد تا شورای نگهبان او را از خانه ملت به خانه خودش بفرستد. فردی که این عکس‌ها را منتشر کرده بود چندی بعد نوشت: «علنی ترین حق الناس بر گردن من، ظلمی بوده که در حق خانم مینو خالقی (کاندیدای منتخب اصفهان در انتخابات مجلس) روا داشتم که از همین جا از ایشان حلالیت می‌طلبم و امیدوارم که حلالم کنند.» اما این مشی چه فایده دارد که با آبروی افراد بازی شود برای مقاصد سیاسی! اصولا چنین رویه ای تا کجا باید ادامه پیدا کند؟ این‌ها سوالاتی است که اصولگرایان باید پاسخگو باشند.


گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: aftabnews.ir