بازداشت بیش از 50 قاضی، کارمند، وکیل و کارشناس
رییس ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه با اشاره به امنیت فوق‌العاده در کشور، از وزارت اطلاعات، بسیج، قوه قضاییه و به ویژه سپاه پاسداران قدردانی کرد.

محکومیت یکی از قضات پرونده کهریزک به 15 سال حبس  

تکمیلی

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست خبری به عنوان رییس ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در شبکه‌های مجازی مطرح شده که «ع.الف - ح .ف» یکی از قضات در پرونده کهریزک به اتهام فساد اقتصادی بازداشت شده است؟ گفت: این فرد دو پرونده دارد، یکی هنوز به نتیجه نرسیده و در دادسراست. در پرونده قبلی وی دو سه اتهام وجود داشت که نسبت به هر کدام محکومیت گرفته و سنگین است، با توجه به اینکه باید اشد مجازات برای وی اجرا شود، برای این فرد حکم 15 سال حبس صادر شده است.

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سئوال ایسنا مبنی بر اینکه اقدامات قوه قضاییه در رابطه با حادثه تروریستی اخیر در تهران چه بوده است؟ گفت: وزارت اطلاعات، سپاه و نیروی انتظامی پیگیر مسائل اطلاعاتی آن هستند و کسانی که شناسایی و دستگیر می‌کنند با حکم قوه قضاییه است و اگر هر کدام جرم‌شان ثابت شود قوه قضاییه به آن رسیدگی می‌کند، به طور کلی پیگیری کار اطلاعاتی آن به کمک دستگاه‌های مربوطه است و بخش مجازات آن بر عهده قوه قضاییه است.

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه شنیده شده دو نفر از افراد مرتبط با دانیال زاده متهم اقتصادی، متواری شدند، آیا این خبر را تایید می کنید، آخرین وضعیت این پرونده در چه مرحله‌ای قرار دارد؟ گفت: تا آنجا که اطلاع دارم یک نفر در رابطه با این پرونده متواری شده است. متهم این پرونده بازداشت است، البته از افراد دیگر تحقیق می شود و هنوز کیفر خواست این پرونده صادر نشده و به دادگاه ارسال نشده است.

 

*********************************************

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در نشست خبری در آستانه هفته قوه قضاییه گفت: در روزهای پایانی ضیافت الهی هستیم، ان‌شاءالله که در این ایام نهایت بهره برداری را از سفره الهی ببریم و از عنایات خداوند در عید فطر بهره کافی ببریم.

وی با اشاره به روز قدس گفت: ان‌شاءالله در این روز بزرگ شرکت کرده و وظیفه دینی و ملی و... خود را انجام می‌دهیم. از همه کسانی که امنیت فوق‌العاده را در کشور ایجاد کردند اعم از وزارت اطلاعات، بسیج و قوه قضاییه تشکر می کنم، همچنین به طور ویژه از سپاه پاسداران که در برخورد با تروریست ها و جریان تکفیری اقدامات به موقع انجام دادند و با پرتاب هوشمندانه و انهدام مقر جریان تروریستی، دل مردم را شاد کردند.

وی در ادامه فرا رسیدن هفته قوه قضاییه را تبریک گفت و افزود: هفته قوه قضاییه از اول تیرماه شروع و تا روز شهادت آیت الله بهشتی ادامه دارد. در هفته قوه قضاییه فرصتی است که قوه ببیند اقداماتی که کرده چه بوده و با مردم سخن بگوید و سخن مردم را بشنود و به مسایل سال بعد توجه داشته باشد.

معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: امسال به دلیل اینکه برخی از ایام هفته قوه با روز قدس و عید فطر مصادف می شود، ناچارا بعضی از برنامه‌های‌مان به خارج از هفته موکول می شود.

وی با اشاره به نامگذاری ایام هفته قوه گفت: قوه قضاییه و امنیت همه جانبه، قوه قضاییه و همکاری با سایر قوا اعم از مجریه و مقننه برای مبارزه با همه مظاهر فساد، قوه قضاییه و اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و اشتغال که شعار سال است، قوه قضاییه و خدمت بهتر و آسان‌تر به مردم و تکریم ارباب رجوع، قوه قضاییه و تجدید میثاق با آرمان های انقلاب و امام راحل، قوه قضاییه و ولایت مداری و بصیرت انقلابی و قوه قضاییه و تجلیل از شهدا و ایثارگران اسامی روزهای هفته قوه قضاییه است.

محسنی‌اژه‌ای خاطرنشان کرد: پنجشنبه دیدار با خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران، شنبه حضور مسئولان در مرقد امام و تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی، نهم تیرماه که جمعه هفته بعد است حضور همه روسای دادگستری و برخی مسئولان در نمازهای جمعه و سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه و 11 تیر ماه هم همایش سراسری با حضور همه مسئولان عالی کشوری و لشکری برگزار می‌شود. 12 تیر ماه نیز دیدار با مقام رهبری و ارایه گزارش سال قبل خدمت ایشان است. 14 تیر ماه نیز مصاحبه ریاست قوه با رسانه ملی در شبکه یک بعد از خبر 21 انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: امروز در بسیاری از کلانشهرها رفت و آمد مردم هم هزینه بر است و وقت زیادی را می‌طلبد؛ لذا سعی کردیم ارایه خدمت به مردم تسهیل شود و هم هزینه و هم وقت کمتری صرف کنند. از جمله کارهایی که در شهریور سال گذشته شروع شد ابلاغ الکترونیک بود. چندین میلیون ابلاغ در ماه های آخر سال 95 انجام شد. ثبت الکترونیکی در سازمان ثبت اسناد و املاک توسعه یافت، به گونه‌ای که بیش از 92 درصد از کل خدمات ثبتی که در سال 95 به مردم ارایه شده، به صورت الکترونیکی بوده است و برخی از استعلامات به طور میانگین ظرف 48 ساعت انجام شده است. به طور مشخص 12 میلیون و 958 هزار و 115 مورد ثبت سند الکترونیک داشتیم. حذف دفاتر املاک ثبتی در سازمان ثبت نیز از دیگر اقدامات بود.

رییس ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه گفت: سال گذشته نظارت دیوان عالی هم به صورت الکترونیکی و میدانی تقویت شد. نظارت حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه و نظارت دادسرای انتظامی قضات نیز تقویت شد هم از طریق الکترونیکی و هم از طریق دستی. از جمله اقدامات در راستای تقویت نظارت این بود که در سال 95 بیش از 50 قاضی و کارمند و وکیل و کارشناس متخلف را بازداشت کردیم و بیش از 185 نفر از دلالان و کارچاق کن ها و کسانی که تحت جعل عنوان و یا منتسب کردن به برخی از افراد از مردم کلاهبرداری می کردند را دستگیر کردیم.

 

گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: isna.ir