مسیر های ده گانه و تمهیدات مترو، اتوبوس و محدودیت های ترافیکی جهت راهپیمایی پرشکوه 22 بهمن
شهرداری تهران تمهیدات ترافیک،‌ خدماتی و... برای برگزاری هرچه باشکوه تر راهپیمایی 22بهمن اخذ کرده که در شرح ذیل می خوانید:

تمهیدات شهرداری تهران برای برگزاری هرچه باشکوه تر راهپیمایی 22 بهمن اعلام شد

اعلام مسیرهای ده گانه راهپیمایی

اعظم ابراهیمی مدیرروابط عمومی معاونت خدمات شهری در خصوص برنامه‌های شهرداری تهران بمناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی 22بهمن گفت: ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان تهران شامل 23 کمیته است و در این راستا کمیته اجرایی (شهرداری تهران) با هشت کارگروه اقدامات اجرایی و وظایف محوله خود را در ده مسیر تعیین شده برنامه ریزی و اجرا خواهد کرد.

وی در ادامه مسیرهای ده گانه راهپیمایی 22 بهمن به سمت میدان آزادی را به شرح زیر برشمرد:

مسیر شماره 1: مسجد امام حسین(ع)، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 2: مسجد جامع ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان شهید آیت الله سعیدی، میدان آزادی

مسیر شماره 3: مسجد امام هادی(ع)، بلوار معلم، خیابان شهید آیت الله سعیدی، میدان آزادی

مسیر شماره 4: مسجد دارالسلام، میدان منیریه، خیابان کارگر، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 5: مسجدالجواد(ع)، میدان 7 تیر، خیابان شهید مفتح، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 6: مسجد حضرت امیر(ع)، خیابان کارگر شمالی، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 7: مسجدالمهدی(عج)، خیابان ستارخان، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 8: مسجد حضرت ابوالفضل(ع)، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان آزادی

مسیر شماره 9: مسجد امام سجاد(ع)، خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان محمدعلی جناح، میدان آزادی

مسیر شماره 10: مسجد امام جعفر صادق(ع) فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان آزادی.

 

وی در ادامه تاکید کرد: تمامی مناطق 22گانه شهر تهران بویژه مناطق 2، 5، 6، 7، 9، 10، 11، 12، 17، 18،21در روزهای 21 و 22 بهمن ماه در صورت بارش نزولات آسمانی در آماده باش کامل خواهند بود و هماهنگی‌های لازم در این راستا انجام شده است.

اجرای مراسم نورافشانی در چهار نقطه اصلی شهر

ابراهیمی در ادامه تصریح کرد: فضاسازی و تزئین میادین و خیابان‌های اصلی شهر تهران با نصب بنرهای تبلیغی، پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم‌های الوان، آذین بندی ویژه برج آزادی، طراحی، تهیه و نصب بنرهای ویژه جایگاه یوم الله بیست و دوم بهمن و محدوده آن و اطراف میدان آزادی، تزئین و زیباآرایی ویژه جایگاه مراسم یوم الله 22 بهمن،انجام تبلیغات محیطی در مسیرهای منتهی به میدان آزادی به ویژه خیابان‌های آزادی، انقلاب، محمدعلی جناح و آیت الله سعیدی،تبلیغات ویژه بر روی عرشه پل‌های عابر پیاده با جملاتی از امام راحل و مقام معظم رهبری با مضامین انقلاب اسلامی، دهه فجر و شهدای والا مقام، نصب پرچم‌های بزرگ جمهوری اسلامی ایران بعنوان نماد ملی و پرچم‌های الوان در سطح شهر و مراکز مهم، به پرواز در آوردن تعداد 6000 عدد بادکنک و نیز برگه‌های رنگی مزین به جمله دهه فجر مبارک باد از فراز برج آزادی در یوم الله 22 بهمن،اجرای مراسم نورافشانی در 4 نقطه اصلی شهر(میدان آزادی، برج میلاد، بوستان ولایت و اراضی عباس آباد) و... از جمله برنامه‌های شهرداری تهران در این مراسم می‌باشد.

گلباران مسیر راهپیمایی یوم الله 22بهمن با220هزار شاخه گل

استقرار 126تیم عملیاتی در مسیر راه پیمایی. به گفته ابراهیمی مسیر راهپیمایی یوم الله 22بهمن (میدان آزادی و مسیرهای راهپیمایی) با 220 هزار شاخه گل گلباران خواهد شد.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران در خصوص اقدامات کارگروه ایمنی (سازمان آتش نشانی) گفت: 126 تیم عملیاتی با  156 دستگاه خودرو و موتورسیکلت و 372 آتشنشان در طول مسیرهای راهپیمایی مستقر خواهند شد که حلقه اول شامل  9 دستگاه خودرو و موتورسیکلت به همراه 22 آتشنشان در میدان آزادی و حلقه دوم با 147 دستگاه خودرو و موتورسیکلت به همراه 350 آتشنشان در طول مسیرهای راهپیمایی مستقر خواهند شد.

وی در ادامه افزود:همچنین برای حفظ و نگهداشت ویژه و پاکیزه سازی قبل،حین و پس از مراسم 1820 نفر کارگر رفت و روب،38  کامیونت حمل زباله، 20جاروب بزرگراهی، 54خاور روباز، 23 تانکر آب، 11 دستگاه خودرو جدول شور و... اقدام به پاکسازی مسیرهای راهپیمایی خواهند کرد.

ابراهیمی در ادامه افزود: به منظور کنترل سد معبر و مباحثی از این دست در مسیرهای فوق، 139 اکیپ معبربان و شهربان نیز در برخی از مناطق و در معابر اصلی با 417 نفر نیروی اجرایی از مناطق، مستقر می‌شوند.

برپایی پردیس‌های فرهنگی هشتگانه در طول مسیر راهپیمایی

 به گفته ابراهیمی اقداماتی چون آذین بندی میادین و معابر با استفاده از ریسه‌های نوری و پارچه ای، برپایی پردیس‌های فرهنگی هشت‌گانه در طول مسیر راهپیمایی، برپایی ایستگاه نقاشی ویژه کودکان، برپایی ایستگاه اطلاع رسانی و آموزش تفکیک پسماند، برپایی نمایشگاه بهترین کاردستی‌ها از دورریختنی‌ها و... از جمله اقداماتی است که انجام خواهد شد.

استقرار 60 ون تاکسی در مسیر راه پیمایی

علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان تاکسیرانی ضمن اعلام مسیرهایی که این سازمان برای حمل و نقل راهپیمایان از میادین اصلی به مسیرهای راهپیمایی مقرر کرده است، گفت: 60 دستگاه ون تاکسی برای سرویس رسانی رایگان به راهپیمایان به مسیرهای راهپیمایی در نظر گرفته شده است.

همچنین ستاد گمشدگان در محل ساختمان ستادی سازمان تاکسیرانی ایجاد می شود که گمشدگان را به مقاصدشان راهنمایی خواهد کرد.

وی  افزود: تعداد 200 دستگاه تاکسی ویژه نیز در ورودی پایانه مسافربری غرب و ترمینال جنوب از ساعت 4 صبح آماده  جابجایی مسافران شهرهای اقماری به محل برگزاری مراسم می باشد.

همچنین محورهای سرویس دهی عبارتند از:

محور 1: حدفاصل میدان ولیعصر(عج) تا چهارراه ولیعصر(عج)

محور2: حدفاصل پل شهید ستاری تا جاده مخصوص به سمت آزادی

محور3: حدفاصل میدان حر تا میدان انقلاب

محور4: حدفاصل میدان امام خمینی تا ضلع جنوب میدان فردوسی

محور5: حدفاصل میدان هفت تیر تا خیابان انقلاب

مترو در 22بهمن رایگان است

مهندس نوبخت مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو گفت: شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه در روز 22 بهمن با آمادگی کامل، خدمات ویژه‌ای به شهروندان گرامی در این روز ارائه خواهد کرد.

 وی با اشاره به اینکه استفاده از مترو از ابتدای صبح روز یکشنبه (22 بهمن 1396) تا پایان مراسم راهپیمایی رایگان است افزود: بعد از پایان مراسم نیز پذیرش مسافر در ایستگاه‌هایی که در مسیر راهپیمایی قرار دارند، جهت بازگشت راهپیمایان به مقاصد خود رایگان است.

نوبخت با بیان اینکه در این روز تمامی خطوطی که با ازدحام جمعیت روبرو شوند با اعزام حرکت قطارهای فوق‌العاده نسبت به انتقال مسافران به مبادی اولیه اقدام خواهد شد، تصریح کرد: طبق روال هرسال و به منظور حفظ نظم و امنیت در برگزاری مراسم روز 22 بهمن، ایستگاه متروی میدان آزادی واقع در خط چهار مترو تا پایان مراسم بسته خواهد بود.

استقرار اتوبوس‌ها در 6 مسیر از ساعت 7:30

شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در اطلاعیه ای نحوه خدمت‌رسانی و فعالیت اتوبوس‌ها در روز 22 بهمن را اعلام کرد و عنوان داشت:  در روز یکشنبه از ساعت 7:30 صبح از میادین ، پایانه‌ها، شهرک‌های ذل، اقدام به انتقال شهروندان به مبادی ورودی مسیر راهپیمایی می‌کند:

 سامانه 1: میادین انقلاب اسلامی – فردوسی- امام حسین( ع) – خاقانی- چهارراه تهرانپارس- نبوت-کلاهدوز

 سامانه 2: میادین شمشیری- رازی، محمدیه- قیام- خراسان- شوش- پایانه خاوران

 سامانه 3: میادین رسالت – هفتم تیر- نوبنیاد- تهرانپارس- چهار راه اشراق- لویزان- شهرک شهید محلاتی

سامانه 4: میدان راه‌آهن، ابوذر، نازی‌آباد- خزانه بخارایی-تجریش- ونک

 سامانه 5: پایانه آزادگان-  صادقیه- پونک- اشرفی اصفهانی- سیمون بولیوار- دانشگاه علوم و تحقیقات- کن- شهران- جنت آباد- دهکده المپیک- شهرک شهید باقری- هوانیروز- شهر آرا- شهرک ولیعصر(عج) – یافت آباد- فردوس- شاد آباد- تهرانسر- خلیج فارس

 سامانه 6: سیزده آبان- دولت آباد- خانی آبادنو

در خاتمه اطلاعیه آمده است: پس از پایان مراسم، ناوگان اتوبوسرانی پایتخت در اطراف خیابان‌های منتهی به میدان آزادی مستقر بوده و شرکت کنندگان را به مبادی اولیه برگشت خواهند داد.

محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی راهپیمایی 22 بهمن

رئیس پلیس راهور پایتخت محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را تشریح و توصیه هایی را نیز به راهپیمایان و غرفه داران ارائه کرد.

سردار محمدرضا مهماندار درباره تمهیدات ترافیکی پلیس برای راهپیمایی 22 بهمن امسال گفت: امسال محدودیت های ترافیکی در دو مرحله اجرا خواهد شد، مرحله اول از ساعت 22 شنبه 21 بهمن ماه آغاز شده و مرحله دوم نیز از ساعت 6 صبح روز 22 بهمن ماه اعمال می شود و هر دو محدودیت تا پایان راهپیمایی و عادی شدن تردد ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به محدودیت های اعمال شده در مرحله اول اجرای طرح ترافیکی ویژه راهپیمایی گفت: این محدودیت ها از ساعت 22 شنبه شب در رینگ داخلی میدان آزادی و در چهارمقطع منتهی به میدان اعمال خواهد شد و براین اساس اجازه تردد به خودروها در خیابان آزادی مسیر شرق به غرب از ابتدای خیابان شهید برادران عزیزی به سمت غرب،  جاده مخصوص غرب به شرق از ابتدای راستگرد مخصوص به آیت الله سعیدی به سمت میدان آزادی، بزرگراه جناح از خیابان دانش به سمت جنوب و  دسترسی رینگ خارجی ضلع جنوب میدان آزادی به رینگ داخل میدان داده نخواهد شد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اجرای مرحله دوم محدودیت های ترافیکی که از ساعت 6 صبح روز 22 بهمن ماه اعمال خواهد شد، گفت:  تردد تمامی خودروها در طول خیابان آزادی از میدان آزادی تا میدان انقلاب در ادامه افزایش به سمت خیابان انقلاب اسلامی از میدان انقلاب تا میدان فردوسی و گسترش محدوده به سمت میدان امام حسین(ع) در صورت نیاز و با نظر فرماندهان ممنوع خواهد بود.  همچنین در طول جاده مخصوص کرج از دوربرگردان تأمین اجتماعی تا میدان آزادی نیز ممنوعیت تردد اعمال شده است.

وی با بیان اینکه  در طول بزرگراه محمد علی جناح از فلکه دوم صادقیه تا میدان آزادی نیز تردد خودروها ممنوع است، گفت:  در طول بزرگراه آیت اله سعیدی از میدان فتح تا میدان آزادی و  در کلیه رمپ و لوپ‌های پل غیرهمسطح بزرگراه شیخ فضل الله نوری ورودی به بزرگراه محمد علی جناح نیز به خودروها اجازه تردد داده نخواهد شد.

مهماندار با بیان اینکه محورهای متقاطع با خیابان های انقلاب و آزادی نیز با محدودیت تردد روبرو است، به ایسنا گفت: بر این اساس تردد خودروها در بزرگراه نواب جنوب به شمال از میدان جمهوری تا خیابان آزادی و خیابان توحید در مسیر شمال به جنوب از میدان توحید تا خیابان آزادی هنگام افزایش تردد راهپیمائی کنندگان، بزرگراه یادگار امام(ره) از خیابان تیموری تا دوربرگردان ضلع جنوبی به سمت خیابان آزادی، خیابان حبیب اللهی وخیابان اکبری و بلوار برادران شهید عزیزی از آخرین تقاطع به جنوب تا خیابان آزادی، خیابان برادران شهید رحمانی از میدان رحمانی تا جاده مخصوص کرج،  خیابان کارگر در حد فاصل خیابان جمهوری تا بلوار کشاورز، طول خیابان فردوسی در حد فاصل خیابان‌های جمهوری تا سمیه، طول خیابان ولیعصر در حد فاصل خیابان جمهوری تا طالقانی ممنوع است. 

رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه حرکت‌های خلاف جهت در طول این خیابان  نیز باید کنترل شود، اظهارکرد: همچنین در مسیرهای عمود بر خیابان آزادی در ضلع شمالی شامل خیابان دکتر قریب شمالی، خیابان اسکندری شمالی از خیابان فرصت شیرازی به سمت خیابان آزادی، خیابان رودکی شمالی و خیابان خوش شمالی از خیابان نیایش تا آزادی،  مسیرهای عمود بر خیابان آزادی در ضلع جنوبی شامل خیابان جمالزاده، خیابان نوفلاح، خیابان زارع و خیابان اوستا و ساسان به سمت خیابان آزادی ـ خیابان اسکندری جنوبی ـ خیابان رودکی جنوبی و خوش جنوبی از کلهر به سمت شمال تا خیابان آزادی، خیابان جیحون از بهنود به سمت شمال تا خیابان آزادی،  مسیرهای عمود بر خیابان انقلاب در ضلع شمالی شامل خیابان استاد نجات اللهی و خیابان حافظ از سمیه به سمت جنوب، خیابان فلسطین، وصال شیرازی و خیابان قدس از طالقانی به سمت جنوب و خیابان ۱۶ آذر از بلوار کشاورز و پورسینا،  مسیرهای عمود بر خیابان انقلاب در ضلع جنوبی شامل خیابان خارک از استاد شهریار، خیابان ابوریحان، خیابان رازی، خیابان دانشگاه ،خیابان ۱۲ فروردین ،خیابان منیری جاوید از دکتر لبافی نژاد به سمت شمال تا خیابان انقلاب نیز اجازه تردد به خودروها داده نخواهد شد.

وی درباره محدوده‌های ممنوعیت توقف و پاکسازی معابر نیز اظهارکرد: در طول بزرگراه جناح از میدان آزادی تا فلکه دوم صادقیه در هر دو مسیر،  طول جاده مخصوص از میدان آزادی تا پل اکباتان در هر دو مسیر،  طول بزرگراه آیت الله سعیدی از میدان آزادی تا میدان فتح در هر دو مسیر و  طول خیابان آزادی از میدان آزادی تا میدان فردوسی و در ادامه تا میدان امام حسین(ع) در هر دو مسیر ممنوعیت توقف خودروها از ساعت 6 صبح اعمال خواهد شد و براین اساس تمامی خودروهایی که در این محدوده پارک کرده باشند از سوی پلیس جابجا خواهند شد.

مهماندار ادامه داد: شهروندانی که خودرویشان منتقل شده است، باید با سامانه 110 تماس گرفته و با اعلام شماره پلاک خودروی خود از محل انتقال خودرو مطلع شوند.

فرودگاه مهرآباد در 22 بهمن تعطیل نیست

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین با بیان اینکه فرودگاه مهرآباد در روز راهپیمایی تعطیل نیست، گفت: شهروندانی که برای روز 22 بهمن ماه بلیط هواپیما داشته یا در این تاریخ به فرودگاه مهرآباد می رسند باتوجه به مسدود بودن مسیر باید از مسیرهای جایگزین برای تردد استفاده کنند و براین اساس می‌توانند با استفاده از  اتوبان های همت و حکیم خود را به بزرگراه شیخ  فضل الله نوری برسانند و از آنجا وارد بزرگراه لشگری شده و از بلوار فرودگاه ادامه مسیر دهند. برای خروج از فرودگاه نیز مسافران از خیابان معراج باید خارج شده و از آنجا وارد بزرگراه سعیدی شده و سپس ادامه مسیر دهند.

مهماندار همچنین با اشاره به تعطیلی پایانه مسافربری غرب از شب قبل از راهپیمایی تا پایان مراسم افزود: با توجه به اینکه پایانه غرب تعطیل است شهروندان نباید گمان کنند که تنها اتوبوس‌های برون شهری تردد می‌کنند؛ بلکه مجموعه این پایانه وحتی اتوبوس‌ها و تاکسی‌های شهرک های اقماری نیز از شنبه شب تا پایان راهپیمایی در روز یکشنبه تعطیل هستند. بنابراین لازم است شهروندان زمان سفر خود را مدیریت کرده تا با تعطیل شدن این پایان، با مشکل مواجه نشوند.

مهماندار همچنین به غرفه‌داران توصیه کرد که حتما اگر قصد انتقال تجهیزات به غرفه‌های خود را دارند در شب قبل (۲۱ بهمن) نسبت به جابجایی این تجهیزات اقدام کنند چرا که از صبح روز راهپیمایی و با آغاز محدودیت‌ها دیگر اجازه حمل تجهیزات به‌ویژه با خودرو به آنان داده نمی‌شود.

وی از راهپیمایان خواست که تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی برای حضور در راهپیمایی استفاده کنند و از خودروی شخصی استفاده نکنند

وی همچنین با اشاره به تردد موتورسیکلت‌سواران در راهپیمایی ، اظهار کرد: این راهپیمایی برای شهروندان است و پلیس اجازه تردد موتورسیکلت‌ها در بین راهپیمایان را نمی‌دهد بنابراین افرادی که قصد دارند با موتورسیکلت به راهپیمایی بیایند باید آن را در محل‌های مشخص پارک کنند و پیاده به راهپیمایی بروند.

مهماندار با بیان اینکه ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی در آماده‌باش ۱۰۰ درصدی هستند، گفت: امیدواریم که امسال بتوانیم خدمات مطلوبی را به راهپیمایان ارائه دهیم.

راهپیمایان ۲۲ بهمن تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

شرکت سهامی بیمه ایران راهپیمایان ۲۲ بهمن را در سراسر کشور تحت پوشش بیمه قرار داد.

تمامی شرکت کنندگان در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در سراسر کشور تحت پوشش بیمه حوادث برای خطرات فوت یا نقص عضو کلی وجزیی ناشی از حادثه برای هر نفر تا سقف ۲۰ میلیون تومان و بیمه مسئولیت در صورت خطر فوت یا نقص عضو دائم تا سقف ۲۱۰ میلیون تومان قرار گرفته اند.

بر اساس این گزارش قرارداد بیمه راهپیمایان ۲۲ بهمن امسال بین ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی و کنسرسیومی متشکل از شرکت سهامی بیمه ایران و شرکت‌های بیمه آسیا، البرز و دانا منعقد گردیده و بیمه ایران به عنوان راهبر کنسرسیوم مذکور، رسیدگی و پرداخت خسارت به زیاندیدگان احتمالی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را به عهده خواهد داشت.


گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: isna.ir