سلبریتی های نقاش: از جانی دپ تا پارسا پیروزفر + عکس
در این مطلب با 6 هنرمند ایرانی و خارجی که نقاشی حرفه‌ ای آن ‌ها، زیر سایه فعالیت سینمایی‌ شان مخفی مانده است آشنا می شوید

نقاشان زیر ماسک بازیگری!

شاید باور نکنید که برخی از هنرمندانی که آن ‌ها را در شاخه بازیگری، کارگردانی و... می‌شناسید، نقاش‌های خوبی هستند. برخی از این ستاره ‌ها، نمایشگاه نقاشی برگزار می‌کنند و برخی مجموعه‌های بزرگی دارند. در ادامه به معرفی برخی از آن‌ ها می‌ پردازیم.

جانی دپ

باور می ‌کنید ستاره مجموعه فیلم‌ های سینمایی «دزدان دریایی کارائیب» یک نقاش درجه‌ یک باشد؟ او یکی از علاقه‌ مندان ژان ‌میشل باسکیت، نقاش معروف آمریکایی آفریقایی‌ تبار است.

جانی دپ بازیگر و نقاش
جانی دپ بازیگر و نقاش

جانی‌ دپ مجموعه ارزشمندی از آثار این نقاش را طی ۲۵ سال جمع‌ آوری کرد که بخشی از آن ها را در حراج بزرگ کریستیز ۲۰۱۶ در لندن، به فروش گذاشت. او در نقاشی هم تحت ‌تاثیر سبک این هنرمند است. نقاشی‌ های او بیشتر در مورد افرادی است که از آن ‎ها الهام می‌گیرد؛ از مارلون براندو گرفته تا همسر سابقش.

سیلوستر استالونه

سیلوستر استالونه، بازیگر فیلم‌ های معروف «راکی» و «رمبو»، یک نقاش ماهر است. او در گفت‌ و ‌گویی درباره نقاشی گفته است: قبل از بیان کلمات فیلمنامه هایم، از نقاشی به عنوان روشی برای تجسم افکار خود یا حتی شخصیت ‌های فیلم استفاده می‌کنم.

بیشتر بدانید : تصویر سیلوستر استالونه در نقاشی شاهکار رافائل!!! (+عکس)

نقاشی سیلوستر استالونه 
نقاشی سیلوستر استالونه

جالب این‌که او ادعا دارد مهارت او در نقاشی خیلی بهتر از بازیگری است! استالونه تا به ‌حال آثار خود را در نمایشگاه‌ های متعددی مانند موزه هنر‌های مدرن نیس فرانسه و موزه دولتی روسیه در سن ‌پترزبورگ، به نمایش گذاشته است.

جیم کری

ستاره فیلم سینمایی «ماسک» یک نقاش حرفه ‌ای است. شاید عجیب باشد، اما جیم کری به شدت عاشق نقاشی کارتونی است و فعالیتش در چند سال گذشته، به نقاشی‌ های منتقدانه از ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، متمرکز است.

بیشتر بدانید : جیم کری دوباره با نقاشی اش ترامپ را به سخره گرفت! + عکس

جیم کری در کارگاه نقاشی اش 
جیم کری در کارگاه نقاشی اش

او در یک مستند کوتاه به نام «جیم کری: من به رنگ احتیاج داشتم»، به توصیف رابطه خود با هنر می‌پردازد و اضافه می‌کند: من نمی‌دانم نقاشی چه چیزی به من می‌آموزد. فقط می ‌دانم که این هنر مرا آزاد می‌کند، عاری از آینده، عاری از گذشته، عاری از پشیمانی و عاری از نگرانی.

بیشتر بدانید : جیم کری توضیح داد که چرا برای ترامپ دُم گذاشته!!

حمید جبلی

هنر‌های حمید جبلی را به سختی می‌توان در یک زمینه خاص طبقه‌بندی کرد. او بازیگر و صداپیشه خوبی است. عکاسی می‌کند و البته دست پرتوان و هنرمندی در نقاشی دارد. جبلی آبان‌ماه سال گذشته نمایشگاه نقاشی «رستم و دیو و آشنایان» را در شیراز برپا کرد که در آن ۲۰ تابلوی نقاشی او به نمایش گذاشته شد.

بیشتر بدانید : حمید جبلی؛عکاس و مجسمه ساز

نقاشی های حمید جبلی
نقاشی های حمید جبلی

آثار این نمایشگاه، اکریلیک روی بوم و فضای آن‌ها نزدیک به نقاشی قهوه‌خانه‌ای بود. حمید جبلی دوسال قبل از «رستم و دیو و آشنایان»، نمایشگاه نقاشی دیگری به‌نام «کابوس‌های شیرین» را برپا کرد.

داریوش مهرجویی

کارگردان خاص سینمای ایران، داریوش مهرجویی، هم یک نقاش است. او هفته پیش نمایشگاه نقاشی خود را در گالری آریانا تهران افتتاح کرد و آثار جدیدش را در این نمایشگاه به نمایش گذاشت.

نمایشگاه آثار نقاشی داریوش مهرجویی 
نمایشگاه آثار نقاشی داریوش مهرجویی

نوجوان بود که به سراغ آموختن نقاشی رفت و در کنار پرداختن به سینما از نقاشی هم غافل نشد. این چنین بود که کارگردان خالق چهره‌های به‌یادماندنی سینما، خالق پرتره‌های نقاشی هم شد. او مدعی است که در نقاشی از هیچ الگویی تبعیت نمی‌کند و آثارش در این زمینه زاده فضای ذهنی و ناخودآگاه اوست.

بیشتر بدانید : كاریكاتورهای داریوش مهرجویی، كریم باقری و اوباما به روی دیوار رفتند +عکس

پارسا پیروزفر

پارسا پیروزفر چهره معروف سریال قدیمی دهه هفتادی «در پناه تو» که این روز‌ها با فیلم سینمایی «بی‌حسی موضعی» در اکران آنلاین، مهمان خانه‌های مردم است، به صورت آکادمیک نقاشی را دنبال کرد.

نقاشی خاص پارسا پیروزفر 
نقاشی خاص پارسا پیروزفر

او تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته نقاشی در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران ادامه داد و داستان‌های مصوری با تصویرگری خودش خلق کرد که تاکنون به چاپ نرسیده است. او مجسمه‌سازی را نیز دنبال می‌کند و هرازگاهی آثار خود را در حوزه نقاشی، با مخاطبان در صفحه شخصی‌اش به اشتراک می‌گذارد. 

 

بیشتر بدانید : نمایشگاه نقاشی آناهیتا درگاهی با حضور اشکان خطیبی، پارسا پیروزفر و...

بیشتر بدانید : جنجال نمایشگاه نقاشی های تهمینه میلانی، از آغاز تا لغو

 

گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
منبع: khorasannews.com