تازه های بیشتر بدانیم

قصد داریم به شما آموزش دهیم که  چگونه لیست افراد بلاک شده اینستاگرام خود را مدیریت کنید.

نحوه دسترسی به لیست تمام افرادی که در اینستاگرام بلاک کرده اید

در صورتی که فردی را در اینستاگرام بلاک کنید، آن کاربر دیگر نمی‌تواند به پروفایل و پست‌های شما دسترسی داشته باشد. با انتخاب این گزینه، اعلان خاصی درباره بلاک شدن برای فرد ارسال نمی‌شود و به همین ترتیب شاید هیچ وقت به این موضوع پی نبرد.

دقت کنید با بلاک کردن فرد، لایک‌‌ و کامنت‌های‌ وی از صفحه پروفایل شما پاک نشده و به همین ترتیب افراد دیگر می‌توانند آن‌ها را مشاهده کنند. این در حالی است که در این وضعیت، فعالیت‌های گذشته و فعلی شخص مورد نظر برای شما پنهان خواهد بود.

اینستاگرام بخشی را در منوی تنظیماتش در نظر گرفته که توسط آن می‌توانید به تمامی افرادی که بلاک کرده‌اید، دسترسی داشته باشید. با در اختیار داشتن این لیست، ‌می‌توان افراد بلاک شده در اینستاگرام را مدیریت کرد و یا افراد خاصی را از وضعیت بلاک خارج نمود.

برای دسترسی به لیست افراد بلاک شده اینستاگرام خود و مدیریت آن، مراحل قرار گرفته در ادامه را به ترتیب دنبال کنید:

*  جدیدترین نسخه از اینستاگرام را از پلی استور یا اپ استور دانلود کنید.

*  برنامه را باز کرده و وارد پروفایل شخصی خود شوید.

*  بر روی آیکون سه نقطه موجود در بخش بالایی رابط کلیک کنید.

*  با باز شدن صفحه Settings، از سربرگ Privacy and security، گزینه Blocked accounts را برگزینید.

*  در صفحه باز شده می‌توانید به اکانت تمامی افرادی که در اینستاگرام بلاک کرده‌اید، دسترسی داشته باشید.

با باز شدن لیست افراد بلاک شده، می‌توان با کلیک بر روی هر فرد، وارد پروفایل وی شد و از آن جا با کلیک بر روی گزینه Unblock، حساب کاربر را آن‌بلاک کرد.



گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: click.ir

 


loading...
loading...



نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید


 

X