اگر مایل هستید که پس از مرگ اکانت گوگل شما نیز از بین برود باید تنظیمات زیر را انجام دهید

نگران گذشته‌ آنلاین‌تان هستند؟

یکی از نگرانی‌های تازه، دارایی دیجیتال و ردپای فعالیت‌های مجازی است که پس از مرگ باقی می‌ماند و شاید هم دردسر ساز بشود. ا

گر مایل نیستید که پس از مرگ این اطلاعات از شما به یادگار بمانند این تنظیمات را انجام دهید تا پس از مرگ تکلیف دارایی دیجیتال‌تان هم مشخص شود.

۱- وارد آدرس myaccount.google.com شوید.

۲- بخش Data & personalization را انتخاب کنید.

۳- گزینه Make a plan for your account را پیدا کنید.

۴- روی Start کلیک کنید.

5- مشخص کنید چه مدت زمانی پس از اینکه غیرفعال شدید گوگل اطلاعات شما را حذف کند. این گزینه به طور پیش‌فرض روی ۳ ماه تنظیم شده اما قابل افزایش است.

6- روی کلید next بزنید.

7- حالا باید مشخص کنید چه افرادی به حساب کاربری شما دسترسی داشته باشند. می‌توانید تا ۱۰ نفر که عضو گوگل هستند را انتخاب کنید.

8- در بخش Set AutoReply باید پیامی بنویسید که پس از مرگ به طور خودکار به ایمیل‌های دریافتی ارسال شود تا دیگران بدانند که دیگر زنده نیستید.



گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: khabaronline.ir


 


نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ارسال
پربیننده های این بخش
 
X