سرماخوردگی را جدی بگیرید
در صورتی که سرماخوردگی طولانی شود و یا تعداد دفعات ابتلا به آن زیاد باشد، اثرات جبران ناپذیری در بدن به جای خواهد گذاشت.
یکی از بیماری های ساده ای که هر ساله همه ما حداقل یک بار آن را تجربه می کنیم سرماخوردگی یا آنفلوانزاست. این بیماری ها گرچه چندان جدی نیستند و به راحتی درمان می شوند، اما موجب بروز واکنش های التهابی در بدن می گردند و گاهی با صدمات جدی همراه هستند.

با بروز التهاب در بدن، بسیاری از مواد شیمیایی ضد التهابی از جمله سیتوکین ها در بدن ترشح می شوند تا التهاب را کاهش دهند. فعالیت این مواد شیمیایی موجب تغییر در عملکرد طبیعی سلول های بدن می شود. در صورتی که سرماخوردگی طولانی شود و یا تعداد دفعات ابتلا به آن زیاد باشد، اثرات جبران ناپذیری در بدن به جای خواهد گذاشت.

در سال 2010 دانشمندان دریافتند افرادی که هر سال واکسن‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا را تزریق می کنند، نه تنها از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند، بلکه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان نیز در آنها کاهش پیدا می‌کند. بر اساس این مطالعات اگر سرماخوردگی و آنفلوانزا بیش از 2 هفته طول بکشند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، حمله قلبی، سکته و سرطان را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می دهند.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ

مطالب پیشنهادی:
13 نکته برای جلوگیری از سرماخوردگی
آیا ورزش كردن حین سرماخوردگی درست است؟
طرز تشخیص حساسیت از سرماخوردگی
درمان آلرژی و سرماخوردگی
برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا بخوانید