بهترین قرص ها برای سردردهای سینوسی
 سردردهای سینوسی بسیار آزار دهده می باشند بهتر است داروهای مناسب برای درمان این سردردها را بشناسید تا راحت تر با آن ها مقابله کنید

داروهایی مناسب برای سردردهای سینوسی

طبق تحقیقات دانشگاه Penn State، سردردهای سینوسی نتیجه ی تورم سینوس ها هستند. انجمن رینولوژیک امریکا اظهار می دارد که سینوزیت یکی از شایع ترین بیماریهای مزمن است که بیشتر از 30 میلیون امریکایی را تحت تاثیر قرار داده است. سردردهای سینوسی با کسلی، دردهای ضربان دار در تمام قسمت های سر و حتی گوش درد، دندان درد و حساسیت در چشم، همراه هستند. برای کم کردن سردردهای سینوسی، اولین اقدام بررسی منبع درد می باشد. با کاهش تورم در سینوس ها، اجازه ی جریان آزادانه به بلغم (mucus) داده می شود و مقدار فشار نیز کم می شود. به هرحال قبل از هر درمانی با پزشک مشورت کنید. 

ضداحتقان

طبق بررسی های مرکز پزشکی دانشگاه مری لند، ضد احتقان ها یکی از بهترین روش های درمانی برای سردردهای سینوسی هستند. ضداحتقان ها، از طریق کاهش جریان خون، تورم حفره ی سینوسی را کاهش می دهند. این فرایند توانایی تنفس از طریق بینی را به شخص بازگردانده و مایع درون حفره ی سینوسی را تخلیه می کند. دو دارویی که بیشتر در داروخانه ها به فروش می رسند، پسودوافدرین (pseudoephedrine) و فنیل افرین (phenylephrine) هستند. هر دو برای کاهش تورم سینوس ها مفید هستند، اما دارای عوارض جانبی نیز می باشند. ضداحتقان ها باعث تند شدن ضربان قلب، بی خوابی و مشکلات عصبی می شوند. جامعه ی رینولوژیک امریکا هشدار می دهد که افراد دارای سابقه بیماری قلبی نباید از ضداحتقان استفاده کند. قبل از استفاده از ضداحتقان ها با پزشک مشورت کنید. 

ضددردها

آسپرین، استامینوفن یا ایبوپروفن برای کاهش سر دردهای سینوسی تجویز می شوند. آسپرین و ایبوپروفن درد و تورم را همزمان کاهش می دهد، به همین خاطر برای سردردهای سینوسی که مربوط به تورم هستند، انتخاب خوبی می باشند. برای کودکان و خانم های باردار که نمی توانند از آسپرین و ایبوپروفن استفاده کنند، استامینوفن برای تسکین درد توصیه می شود. بسیاری از قرص های قوی، ترکیبی از ضد درد و ضداحتقان هستند. برای جلوگیری از مصرف بیش از اندازه، برچسب های روی قرص را حتما بخوانید. 

آنتی هیستامین ها

طبق بررسی های مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، آنتی هیستامین ها برای درمان سردرهای سینوسی مربوط به آلرژی یا موکوس زیاد در حفره ی سینوس استفاده می شوند. آکادمی امریکایی بیماریهای گوش، حلق و بینی اظهار می دارد که طریقه ی کار آنتی هیستامین ها به این شکل است که توانایی بدن را برای آزاد کردن هیستامین بلوک می کند، هیستامین هورمونی است که علائم آلرژی ایجاد می کند. آنتی هیستامین ها مانع تورم مربوط به آلرژی در حفره ی سینوسی می شوند و همچنین مقدار مایع را در سینوس ها کاهش می دهند. آنتی هیستامین های قدیمی تر، مانند دیفن هیدرامین، باعث خواب آلودگی شدید می شوند و نباید در هنگام رانندگی یا انجام کارهای سنگین استفاده شوند. آنتی هیستامین های جدید، مانند لوراتادین، در بزرگسالان ایجاد خواب آلودگی نمی کنند. 

بیشتر بدانید : پاسخ به 7 سوال که همیشه درباره عفونت های سینوسی می پرسید

بیشتر بدانید : سینوزیت درمان دارد؟

بیشتر بدانید : درمان سینوزیت در خانه با پیاز و بخور روغن نعناع

بیشتر بدانید : درمان سینوزیت و از بین بردن عفونت سینوس با سرکه سیب

بیشتر بدانید : از کجا بفهمیم بیماری سینوزیت داریم؟

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
اختصاصی سلامت / منبع: livestrong