بر اساس گزارش محققان به سرپرستي دكتر كاترين شا از دانشگاه كاروليناي شمالي مپل هيل، مشكل اين است كه تغييرات آب و هوايي بر كيفيت هوا تاثير مي گذاردو...
- 3802
- تازه های پیشگیری
-
1387/07/10
گرم شدن زمين آلرژي را بدتر مي كندنتايج يك تحقيق مروري جديد نشان مي دهد اگر فردي به تب يونجه مبتلا است و در پاييز امسال بيماري اش بيش از هر زمان ديگري بدتر شود، مي تواند گرم شدن كره زمين را علت آن بداند.اين گزارش كه در مجله آلرژي و ايمونولوژي باليني منتشر شد به تفصيل شواهدي از گرم شدن كره زمين و خطر «بدتر شدن بيماري» در مبتلايان به آسم و آلرژي را بيان مي كند. اين امر سبب افزايش روزهاي علامت دار در بيماران مبتلا به اين بيماري ها مي شود و كيفيت زندگي آن ها را پايين مي آورد.
بر اساس گزارش محققان به سرپرستي دكتر كاترين شا از دانشگاه كاروليناي شمالي مپل هيل، مشكل اين است كه تغييرات آب و هوايي بر كيفيت هوا تاثير مي گذارد- به اين ترتيب كه هم آلودگي هوا را افزايش مي دهد و هم ذرات گرده را.
محققان توضيح مي دهند، گرم تر شدن درجه هوا به معناي طولاني تر شدن فصل هاي گرده افشاني است در حالي كه پژوهش ها نشان داده اند افزايش سطوح دي اكسيد كربن در هوا غلظت ذرات را افزايش مي دهد.
شا و همكارانش مي گويند، در گذشته ارتباط ميان تغييرات آب و هوايي با طولاني تر شدن فصل هاي گرده افشاني براي علف هاي هرز اواخر تابستان مانند ابروسيا مشخص شده بود.ابروسيا علت اصلي علايم آلرژي در پاييز است كه بر اساس آمار آكادمي آلرژي، آسم و ايمونولوژي آمريكا (AAAI) به طور تخميني 36 ميليون آمريكايي به آن مبتلا هستند.شا و همكارانش معتقدند، كيفيت هوا در آينده به عوامل در مقياس بزرگ مانند مصرف انرژي، توسعه اقتصادي و رشد جمعيت بستگي خواهد داشت. در عين حال آنان افزودند كه افراد مي توانند با اتخاذ تصميمات مناسب نه تنها با نشر گازهاي گل خانه اي مبارزه كنند بلكه سلامت خود را نيز ارتقاء بخشند.محققان اشاره مي كنند كه دوچرخه سواري يا پياده روي به جاي رانندگي، خروج مواد سمي را از اگزوز ماشين ها كاهش داده و سلامت بدن را بهبود مي بخشد. اگر مردم زيادي اين كار را انجام دهند، كيفيت هواي محيط بهبود يافته و در مقابل سلامت ريه هايشان تضمين مي شود.
هم چنين مصرف توليدات ارگانيك كه در منطقه زندگي خودمان رشد كرده براي بدن مفيد است و در عين حال مشكلات مربوط به صادرات، حمل نقل غذا و فرآوري، كاربرد حشره كش هاي با پايه نفت و كودهاي نيتروژني را نيز كاهش مي دهد.
بر اساس نظر AAAI، بيماران مبتلا به آلرژي ناشي از ابرسيا مي توانند گام هاي سريعي نيز به منظور مبارزه با مشكل پاييزه خود بردارند: بستن پنجره ها براي جلوگيري از ورود گرده ها به داخل خانه، دوش گرفتن پيش از رفتن به رختخواب به منظور شستن گرده ها از سر و صورت و تكاندن ملحفه ها، كنترل روزانه ميزان گرده ها و ماندن در منزل در روزهايي كه گرده افشاني و ميزان گرده ها بالا است و تعويض لباس ها پس از بازگشت به خانه از اقداماتي است كه مي توان به منظور پیشگیری و كاهش احتمال ابتلا به اين بيماري انجام داد.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : محیانیوز
مطالب مرتبط :
آلرژی یا حساسیت چیست؟
• استرس نقش زیادی در تشدید آلرژی در افراد دارد
• خالكوبی باعث آلرژی می شود
• امید به درمان آلرژی با ساکت کردن مکالمه دو مولکول
• تماس با گربه در افراد مستعد خطر ابتلا به اگزما را تشديد میكند
• استامینوفن وخطرآسم؟!
• ارتباط دود سیگار با بروز آسم در كودكان
• مصرف خشكبار در دوران بارداری، خطر بروز آسم در نوزادان را افزايش میدهد