تاثیر غرغره آبنمک بر کاهش عوارض کرونا
دانشگاه ادینبورگ در بخش جلب داوطلب تارنمای خود نوشت: "با توجه به این که کووید-۱۹ نوع جدیدی از ویروس کروناست، نمیدانیم آیا غرغره و استنشاق آبنمک همان تاثیری را بر آن خواهد داشت که بر دیگر ویروسهای کرونا داشته، یا نه".
دانشمندان از داوطلبان خواستهاند در آزمایشی شرکت کنند که هدف آن تعیین میزان تاثیر غرغره و استنشاق آبنمک بر عوارض اولیه کووید-۱۹ است. پژوهشگران دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند امیدوارند تحقیقاتشان را روی یک آزمایش مقدماتی بنا کنند که نتیجهگیری کرده بود غرغره و استنشاق با محلول آبنمک دوره سرماخوردگی را کوتاه میکند.
این آزمایش مقدماتی نشان داد که هرچند میزان گسترش ویروس و سرایت آن در افرادی که از محلول آبنمک استفاده کرده بودند کاهش یافته بوده، اما این میزان از نظر آماری چندان قابل توجه نبوده است.
این آزمایش روی ۵۴ داوطلب انجام شده است که برخی حامل ویروس سرماخوردگی و برخی دیگر آلوده به ویروس کرونا بودهاند.کارشناسان میگویند برخی سلولهای بدن انسان توانسته اند از یون کلرور (یکی از عناصر نمک) برای ترکیب با اسید هیپوکلرو که توسط گلبولهای سفید خون برای مبارزه با عفونت تولید میشود استفاده کنند. اسید هیپوکلرو ماده فعال در وایتکس است که خاصیت ضد ویروسی دارد. هدف پروژه دانشگاه ادینبورگ این است که این سلولها یون کلرور بیشتری دریافت کنند.
بیشتر بدانید : آیا با باز کردن پنجره ماشین کرونا وارد ماشین می شود؟
بیشتر بدانید : آیا در دوران کرونا باید آب را بجوشانیم؟
بیشتر بدانید : چطور در مسافرت با کرونا مقابله کنیم؟
بیشتر بدانید : آیا گلاب خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد و کرونا را از بین می برد؟
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: khorasannews.com