رژیم مدیترانه ای
مصرف غذاهای سالم‌تر نه تنها به افزایش طول عمر منجر می‌شود بلکه خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را نیز کاهش می‌دهد.
پزشکان معتقدند زنان میانسالی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را دنبال می‌کنند اغلب زندگی سالم‌تر و طولانی‌تری دارند.

«سیسیلیا سامییری»، محقق ارشد این مطالعه از دانشکده پزشکی هاروارد و بیمارستان زنان بوستون می‌گوید: زنانی که در اواسط عمر خود الگوهای تغذیه‌ای سالم‌تری دارند احتمال اینکه تا سن 70 سالگی و بیشتر عمر کنند به مراتب بالاتر است.

مصرف غذاهای سالم‌تر نه تنها به افزایش طول عمر منجر می‌شود بلکه خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را نیز کاهش می‌دهد. تغذیه مناسب خطر بروز مشکلات و ناراحتی‌های جسمی و روانی و حتی احتمال ضعف حافظه را نیز به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد.

در این مطالعه سوابق پزشکی و نوع رژیم غذایی بیش از 10 هزار زن که در اواخر دهه 50 و اوایل دهه 60 سالگی عمرشان بودند در فاصله سال‌های 1984 و 1986 میلادی مورد بررسی قرار گرفت و حدود 15 سال بعد نیز اطلاعات آنان بار دیگر ارزیابی شد.

سامییری اظهار داشت: هرچند این مطالعه روی داوطلبان مرد انجام نگرفته اما در بررسی‌های پیشین بر روی رابطه بین نوع رژیم غذایی و دوران میانسالی سالم مشخص شد که جنسیت روی این رابطه تاثیری ندارد.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای شامل انواع میوه‌ها، سبزیجات، ماهی و روغن زیتون است و در عین حال میزان مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و همچنین چربی‌های مضر در این نوع رژیم غذایی کمتر است.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : ایسنا

مطالب پیشنهادی:
7 راز طول عمر را می شناسید؟
اسرار طول عمر را بدانید
افزایش طول عمر سالمندان با مصرف این ویتامین
چه غذایی باعث افزایش طول عمر ما میشود؟
ارتباط طول عمر و پاکیزگی لباسها