ساخت واکسن کرونا با استفاده از حشرات در ژاپن!
 این روزها تمام دانشمندان و محققان در تلاش برای یافتن دارویی برای ویروس کرونا هستند که در این بین دانشمندان ژاپنی به یافته هایی دست پیدا کرده اند که در ادامه به آنها اشاره می شود

ابداع واکسن کرونا با حشرات چطور امکانپذیر است؟

یک شرکت داروسازی ژاپنی موسوم به "شیونوگی" (Shionogi) اعلام کرده که در حال ابداع واکسن کروناویروس با کمک حشرات است و قصد دارد آزمایش‌های بالینی آن را در سال جاری آغاز کند.

به گزارش نیکی ایشین ریویو،شرکت "یوام‌ان فارما" (UMN Pharma) که از زیرمجموعه‌های شرکت شیونوگی است، به همکاری با وزارت بهداشت ژاپن پرداخته تا واکسن را برای آزمایش‌های بالینی آماده کند. انتظار می‌رود که نهایتا ۱۰ میلیون دوز از این واکسن تولید شود.

بیشتر بدانید : کرونا ویروس چه تاثیری بر بخشهای دیگر بدن می گذارد؟ از معده تا قلب

ابداع این واکسن، به برنامه‌ریزی دوباره ژن‌های "باکولوویروس" (baculovirus) نیاز دارد. باکولوویروس، نوعی پاتوژن است که فقط بندپایان را آلوده می‌کند و پروتئینی شبیه به پروتئین کروناویروس را پدید می‌آورد. پژوهشگران طی این پروژه، ویروسی که دوباره مهندسی شده را به حشرات تزریق کردند و به آنها اجازه دادند تا رشد کنند.

به گفته پژوهشگران شیونوگی، حشرات برای تولید انبوه واکسن‌ها، کارآیی بسیاری دارند زیرا سلول‌های آنها می‌توانند تغییرات را بهتر از پستانداران تحمل کنند. آنها باور دارند که با کمک حشرات می‌توانند واکسن را طی هشت هفته تولید کنند.

واکسن کروناویروس، پروژه‌ای در راس پروژه‌های دیگر است که از ماه مارس با همکاری "موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا" (NIAID) در دست اقدام قرار دارد.

پروتئین ویروس می‌تواند به واکنش ایمنی در فردی که واکسن را دریافت می‌کند منجر شود. پژوهشگران قصد دارند این واکسن را طوری طراحی کنند که بتواند سیستم ایمنی را برای تشخیص دادن آنتی‌ژن آموزش دهد؛ در نتیجه سیستم ایمنی هنگام قرار گرفتن در معرض کروناویروس واقعی، به سرعت واکنش نشان می‌دهد.

بیشتر بدانید : راهکارهای سازمان بهداشت جهانی در پیشگیری از کرونا ویروس

بیشتر بدانید : آیا آب ویروس کرونا را از بین می برد؟

بیشتر بدانید : زنان باردار با ویروس کرونا چه کنند؟

بیشتر بدانید : ویروس کرونا تا چند وقت روی سطح زنده می ماند؟

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: isna.ir