اگر یک بار کرونا بگیرم دیگر به کرونا مبتلا نمی شوم؟
برخی مردم تصور می کنند با یک بار ابتلا به ویروس کرونا نسبت به این ویروس مصون شده اند اما دانشمندان انگلیسی این تصور را رد می کنند

مصونیت در برابر کووید-۱۹ طولانی‌مدت نیست

نتایج بررسی ها حاکی از آن است که مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ مصونیت در برابر این بیماری را پس از چند ماه از دست می دهند و برهمین اساس احتمال آلوده شدن مجدد فرد به کرونا ویروس وجود دارد. این یافته می‌تواند امیدها را به ایجاد مصونیت جمعی یا حتی تاثیر واکسن‌های آینده در مهار بیماری کاهش دهد.

مطالعه انجام شده در انگلیس نشان داد ۶۰ درصد از مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ سطح آنتی بادی لازم برای مقاومت در برابر عفونت‌های آینده را در مدت دو هفته از زمان بروز اولین علایم حفظ می‌کنند. هرچند، این تعداد پس از گذشت سه ماه به ۱۷ درصد کاهش پیدا می‌کند.

محققان انگلیسی اظهار کردند: یافته های به ‌دست آمده  رد کننده مفهوم مصونیت جمعی است که بر اساس آن برخی بر این باورند که عموم مردم را می توان از طریق قرار دادن در معرض این ویروس مقاوم ساخت. به گفته محققان، آن چه درباره کرونا ویروس ها می‌دانیم این است که افراد غالبا مجدد به این ویروس آلوده می‌شوند.

همچنین مصونیت افراد در برابر این بیماری برای مدت زمان طولانی ادامه پیدا نمی‌کند. به گزارش روزنامه ایندیپندنت، نتایج این مطالعه تایید کننده یافته‌هایی است که پیش از این در چین انجام شده است. در آن بررسی محققان چینی به مطالعه روی ۳۷ بیمار با علایم کووید-۱۹ و ۳۷ ناقل خاموش پرداختند و دریافتند که وجود آنتی بادی IgG در بدن این بیماران در مدت دو تا سه هفته کاهش ناگهانی داشته است.

بیشتر بدانید : کرونا ۷ روز بر روی ماسک باقی می‌ ماند

بیشتر بدانید : ویتامین های مهمی که با ویروس کرونا مقابله می کنند!

بیشتر بدانید : این فلز ویروس کرونا را به سرعت از بین می برد!

بیشتر بدانید : انواع تست های کرونا: تشخیص عفونی CPR، سی تی اسکن ریه و تست آنتی بادی

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: isna.ir