سردردهای طولانی از علایم این بیماری است
متخصصان علت این امر را در ارتباط فکری و جسمی افراد با یکدیگر می‌دانند...
بررسی‌ها نشان می‌دهد که سردردهای عصبی و طولانی مدت می‌تواند از علایم افسردگی باشد و درمان آن تنها با مصرف مسکن کامل نمی‌شود.
مطالعات جدید انجام شده از سوی محققان نشان می‌دهد که مصرف داروهای ضدافسردگی در برخی از بیمارانی که اغلب دچار سردردهای عصبی می‌شوند، مفید است. محققان این داروها را در بیمارانی که بیش از پنج بار در ماه دچار سردردهای عصبی می‌‌شدند، بررسی کردند. 60 شرکت کننده به طور تصادفی تحت درمان قرار گرفتند. در پایان 12 هفته آزمایش، میانگین کاهش تعداد روزهای سردرد درگروه دریافت‌کننده داروی ضدافسردگی، در مقایسه با گروه دریافت‌کننده ماده بی‌اثر به میزان قابل‌ملاحظه‌ای بیشتر بود. درباره مجموع ساعات درد و شدت آن نیز با این درمان بهبود بیشتری مشاهده شد اما تفاوت‌ها از نظر آماری چندان قابل ملاحظه نبود.

متخصصان علت این امر را در ارتباط فکری و جسمی افراد با یکدیگر می‌دانند، چرا که وقتی افراد دچار افسردگی می‌شوند، در معرض فکرهای آزاردهنده و ناراحت و نگران‌کننده قرار می‌گیرند. با تراکم و انباشت این گونه افکار و گاهی به وقوع پیوستن آنها شدت و فشارشان در سر زیاد شده و با توجه به ارتباط جسم و فکر به صورت سردرد خود را نشان می‌دهد. پس با درمان افسردگی می‌توان تا حد زیادی از بروز اینگونه سردردها جلوگیری کرد.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : مهر

مطالب پیشنهادی:
افسردگی شدید چیست؟
نشانه های افسردگی کدامند؟ چگونه می توان متوجه این علائم شد؟
افسردگی چگونه درمان می‌شود؟
افسردگی بر روی چه نقاطی از بدن تاثیر می گذارد؟