قرار دادن پیاز خام داخل جوراب برای درمان سرماخوردگی مفید است؟
 از زمان های گذشته مردم در زمستان ها قطعه ای پیاز خام در داخل خانه می گذاشتند تا از شیوع بیشتر سرماخوردگی جلوگیری کنند، اما این کار تا چه اندازه ریشه علمی دارد؟ در این مقاله با جزئیات بیشتری به این مسئله می پردازیم.

 آیا واقعا پیاز خام به درمان سرماخوردگی کمک می کند؟

برخی از مردم بر این باورند که قرار دادن پیاز خام داخل جوراب و خوابیدن با آن درمانی برای سرماخوردگی یا آنفلوآنزا است اما سوال این است که آیا شواهد علمی تاییدکننده این ادعا هستند؟

اگر می خواهید بیشتر بدانید : دفع سموم و تصفیه خون با قرار دادن یک برش پیاز در جورابتان هنگام خواب!

اگر می خواهید بیشتر بدانید : در زمان سرماخوردگی خوردن میوه، غذا و دمنوش ترش ممنوع!

اگر می خواهید بیشتر بدانید : بخور نخورهای مفید در سرماخوردگی های پاییزی


ادعای تاثیرگذاری پیاز خام در درمان آنفلوآنزا فرضیه‌ای است که به دهه ۱۵۰۰ باز می‌گردد. در سال‌های اخیر در بسیاری از مطالعات آنلاین بر تاثیرگذاری این روش درمانی تاکید شده است.

مفهوم هوای سمی پیش از آنکه محققان به نظریه میکروبی بیماری‌ها پی ببرند، وجود داشته است. امروزه نقش میکروب‌ها در بیماری‌ها دیگر نظریه نیست و شواهد علمی آن را تایید می‌کنند.

 درمان سرماخوردگی با پیاز خام تا چه اندازه واقعیت دارد؟

پیش از آنکه محققان میکروب‌ها را به عنوان عامل بیماری‌ها شناسایی کنند افراد بر این باور بودند که پیاز خام می‌تواند هوای اتاق را تصفیه و پاکسازی کند. مردم بر این باور بودند که وقتی پیاز داخل جوراب گذاشته و پوشیده شود با این کار می‌توان خون را پاکسازی کرد. افراد این ادعا را مطرح می‌کرده‌اند که این فرآیند پاکسازی می‌تواند در درمان سرماخوردگی یا آنفلوآنزا موثر باشد.

در بررسی‌های جدید هم این ادعا مورد تایید قرار گرفته که ترکیب‌های سولفوریک (Sulfuric acid) در پیاز دلیلِ خواص درمانی آن است.

در بازبینی انجام گرفته در سال ۲۰۰۲ میلادی روی خواص پیاز آمده است اگرچه پیاز سرشار از ترکیب‌های سولفوریک بوده و خوردن آن برای سلامتی مفید است اما شواهد علمی برای تایید روش درمان خانگی گذاشتن پیاز داخل جوراب وجود ندارد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی Medical News Today، اگرچه روش قرار دادن پیاز خام داخل جوراب برای درمان سرماخوردگی هیچ اساس علمی ندارد اما خوردن آن برای سلامتی مفید است. پیاز کالری پایینی دارد، سرشار از فیبر است و میزان فراوانی ویتامین C در آن وجود دارد.


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: isna.ir