معضل چاقی در این افراد با این مزاج بروز نمی کند!!
 یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: در افراد با مزاج خشک (چه سرد و خشک چه گرم و خشک) معضلی به‌نام چاقی وجود ندارد, مگر سوءمزاج اعضا یا چاقی موضعی در بدن این افراد رخ دهد.

چاقی در طب سنتی

علی محمد ملاحی, دستیار تخصصی طب سنتی درباره تدابیر چاقی اظهار داشت: جُثه در طب سنتی تحت تأثیر ارگان چهارگانه بر یکدیگر شکل می‌گیرد. به‌گفته وی این به‌معنی آن است که هرچه میزان رطوبت در بدن یا در عضو بیشتر باشد, چاقی بیشتر می‌شود، با این تفاوت که:

  • -در ترکیب گرما با رطوبت در بدن موجب افزایش توده عضلات در بدن خواهد شد یا به‌اصطلاح خوش‌گوشت گفته می‌شود.
  • -در ترکیب سرما با رطوبت در بدن موجب بروز چربی و سلول‌های چربی محیطی می‌شود.


چاقی در میان کدام مزاج ها شایع تر است؟

چاقی بین مزاج‌های 9گانه, در افراد با مزاج گرم و تر یا به‌اصطلاح غلط, دموی‌ها و در افراد با مزاج سرد و تر یا به‌اصطلاح غلط, بلغمی‌ها شایع است.

 

چاقی در میان کدام مزاج ها وجود ندارد؟

در افراد با مزاج خشک (چه سرد و خشک چه گرم و خشک) معضلی به‌نام چاقی وجود ندارد, مگر سوءمزاج اعضاء یا چاقی موضعی در بدن این افراد رخ دهد.


برای پیشگیری از چاقی چه‌کار کنیم؟

برای پیشگیری از چاق شدن باید همان اصولی را رعایت کنیم که در درمان چاقی به کار می‌بریم. بر اساس حفظ الصحه، شرایط افراد و بدن افراد را به‌سمتی سوق دهیم که از ایجاد رطوبت بیشتر در بدن جلوگیری شود یا اینکه از رطوبت بدن کاسته شود.

برای پیشگیری از چاق شدن از خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها گرفته تا پوشاک, خواب و اعراض نفسانی یا حالات روانی افراد را باید بهبود بخشید تا از بروز رطوبت زیادی در بدن کاست.


گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:tasnimnews.com