کاهش اشتها با این مواد غذایی
 اشتهای زیاد باعث بروز چاقی و سایر مشکلات می شود، کاهش اشتها با مواد غذایی سالم یکی از مهم ترین مسائلی است که باید بدانید، در ادامه چند ماده غذایی برای کاهش اشتها معرفی می شود

چند ماده غذایی برای کم کردن اشتها

مصرف این نوع کربوهیدرات ها باعث تولید بیشتر هورمون کنترل اشتها شده و به فرد احساس سیری طولانی مدت می دهد. همچنین مصرف این کربوهیدرات ها به سطوح پایین تر چربی های مضر و چربی احشایی کمک می کند؛ چربی هایی که با خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی و برخی از انواع سرطان ها مرتبط هستند:


مارچوبه

برخی غذاها در فرایند هضم تاثیر فراوانی دارند و مارچوبه یکی از این غذاها است. این گیاه منبع اینولین؛ فیبر ویژه ای است که به افزایش باکتری های خوب روده کمک می کند و باعث هضم موثرتر غذاها می شود. مارچوبه باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به عنوان یک چربی ‌سوز، به لاغری شما کمک می کند. هر 100 گرم مارچوبه فقط 20 کیلوکالری انرژی دارد و بدین ترتیب یک جایگزین بسیار عالی برای میان وعده های پر کالری است.

بیشتر بدانید : خواص مارچوبه به بهانه پخش سریال هیولا


موز

مصرف این میوه سرشار از پتاسیم و ویتامین B6، باعث افزایش تولید سروتونین در مغز می شود. به طوری که مصرف آن با کاهش استرس و اضطراب رابطه دارد. اگرچه موز میزان کربوهیدرات یا قند بالایی دارد، اثر چندانی بر سطح قندخون بدن نمی‌ گذارد.

بیشتر بدانید : اگر روزانه یک موز بخورید، چه اتفاقاتی در بدن شما می افتد؟


پیاز

مصرف پیاز یک راه طبیعی برای کاهش وزن و چربی اضافی بدن است. پیاز حاوی اسانس های مختلف و مواد معدنی است، که به سرعت سوخت و ساز بدن را بالا برده و منجر به کاهش وزن طبیعی می شود. پیاز دارای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی است که یکی از سلاح های عالی در برابر افزایش وزن است.


جو

این را بدانید که تنها دو وعده روزانه مصرف جو، کلسترول ال دی ال یا مضر را تا بیش از 5 درصد در عرض شش هفته کاهش می دهد. بتاگلوتان موجود در جو باعث دفع ال دی ال از بدن می شود.


کنگر فرنگی

آرتیشو یا کنگر فرنگی داروی لاغری است و کسانی که می ‌خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند می ‌توانند هر روز آرتیشو بخورند. از تمام نقاط این گیاه می توان برای تهیه انواع سالادها و غذاها استفاده کرد، گیاه تازه را پس از تمیز کردن میتوان منجمد کرد تا در فصول مختلف از آن استفاده شود.


قارچ

مصرف قارچ به جنگ با چربی های بدن می رود. البته مصرف قارچ سرخ شده از سوی متخصصان توصیه نمی ‌شود. قارچ بخارپز یا کبابی شده در فر انتخاب مناسب ‌تری است. توصیه می‌ شود که در این رژیم وعده ناهار یا شام را به قارچ اختصاص دهید، البته می ‌توانید صبحانه هم یک غذای ترکیبی مثلا املت قارچ بخورید. قارچ حاوی بتا گلوکان است که برای تقویت سیستم ایمنی و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها مهم و لازم است.


بیشتر بدانید : مهم ترین دلایل پزشکی کم اشتهایی چیست؟

بیشتر بدانید : کاهش اشتها با مصرف این ویتامین ها و مواد معدنی

بیشتر بدانید : 11 توصیه برای کاهش اشتها

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: آوای سلامت