دارچین برای دیابتی ها چه فوایدی دارد؟
محققان دریافتند دارچین می تواند به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان کافی انسولین نیست به همین دلیل میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
به گفته محققان، افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود حساسیت انسولین و کاهش میزان ورود قند به جریان خون می شود.
مطالعات نشان می دهد دارچین با اختلال در آنزیم های مختلف هضم، میزان گلوکز (قند) ورودی به جریان خون را کاهش می دهد. این روند موجب کُندشدن روند تجزیه کربوهیدرات ها در دستگاه گوارش می شود. زمانیکه کربوهیدرات ها تجزیه می شوند، تبدیل به قند قابل هضم می شوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را افزایش می دهند.
بیشتر بدانید : خواص شگفت انگیز دارچین برای سلامت
بیشتر بدانید : کربوهیدرات چیست و چه نقشی در سلامت دارد؟
دارچین از طریق کُندکردن روند تجزیه و جذب کربوهیدرات ها به کنترل میزان قندخون کمک می کند. نتایج تحقیق اخیر نشان می دهد این عملکرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعده ای و α-glucosidase روده ای. این دو آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید کرده و موجب می شوند جذب گلوکز از طریق سلول ها کُند شود.
به گفته محققان، دارچین می تواند قندخون در حالت ناشتا را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش دهد. محققان توصیه می کنند مصرف روزانه یک گرم دارچین می تواند به افزایش حسایست انسولین و کنترل بهتر دیابت نوع۲ کمک کند. همچنین می تواند موجب کاهش میزان کلسترول بد بدن در مدت ۴۰ روز بعد از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.
بیشتر بدانید : آیا عسل قند خون دیابتی ها را بالا می برد؟ + روش کنترل قند خون
بیشتر بدانید : کاهش وزن با دارچین چقدر واقعیت دارد
بیشتر بدانید : دارچینی که میخورید سمی است! دارچین اصل را بشناسید
بیشتر بدانید : دارچین مناسب برای کاهش وزن و مقابله با آلزلیمر
بیشتر بدانید : سه خوراکی موثر در کاهش قندخون
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: mehrnews.ir