تکنیک های تمیز کردن مبلمان اداری چیست ؟
تکنیک های تمیز کردن مبلمان اداری چیست ؟

 معمولاً تمیز کردن مبلمان ها در محیط های پرتردد کار چندان ساده ای نیست، اما با همراهی ما در این مطلب انجام اینکار ساده تر خواهد شد.

تمیز کردن مبلمان اداری یکی از مهم ترین چالش ها در مدیریت و راه اندازی شرکت است. برای اینکه شکل ظاهری مبلمان اداری را احیا کنید، لازم است تا در بازه های زمانی مشخص، تمیز کاری آنان را در لیست فعالیت های خود قرار دهید. در غیر این صورت آثار کثیفی بر سطح مبلمان تثبیت می شود و از بین بردن آن به یک کار غیر ممکن تبدیل می شود. معمولاً تمیز کردن مبلمان ها در محیط های پرتردد کار چندان ساده ای نیست، اما با همراهی ما در این مطلب انجام اینکار ساده تر خواهد شد.


روش تمیز کردن انواع مبلمان اداری


استفاده مستمر از مبلمان اداری موجب کثیف شدن سطح رویه و یا ایجاد خرابی در ساختار اصلی آن می شود. ما در این مطلب به نحوه تمیز کردن انواع مبلمان های چرم، چوبی، پارچه ای و فلزی می پردازیم. پس از مطالعه این بخش می توانید به راحتی مبلمان خود را تمیز کرده و ظاهر آن را بازسازی کنید.


1. نحوه تمیزکاری مبلمان اداری پارچه ای


اگر مبلمان اداری شما پارچه ای است، راه چندان سختی برای تمیزکاری آن ندارید. کافیست در ابتدای کار با شناسایی جنس پارچه، شوینده مناسب آن را تهیه کنید. همواره توصیه می کنیم از مصرف شوینده های اسیدی برای عموم مبلمان های اداری پرهیز کنید. یک شوینده ملیح با ph کم تهیه کنید و از آن برای تمیزکاری استفاده کنید.

در قدم بعد سطح رویی مبلمان اداری را با یک جاروبرقی پر قدرت جارو کنید. می توانید اینکار را از طریق پمپ هوا انجام دهید تا تمام گرد و غبار نشسته بر روی سطح پارچه از بین برود. سپس با یک دستمال نخی و مقداری شوینده ملیح سطح پارچه را به آهستگی تمیز کنید. اینکار را با نقاط دور از دید شروع کنید. در صورتی که شوینده با پارچه واکنش منفی نشان نداد، تمیز کاری را در بخش های مختلف ادامه دهید.
 

faramin1.jpg


2. نحوه تمیزکاری مبلمان اداری چرم


چنس چرم طبیعی اگرچه بسیار جذاب و زیباست، اما شرایط نگهداری سختی دارد. چرم طبیعی زمانی که در محیط های خشک قرار بگیرد، به سرعت رطوبت خود را از دست داده و پوسته پوسته می شود. به همین خاطر است که در تمیزکاری این جنس از مبلمان، می بایست دقت بیشتری به خرج داد.

پیش از هر چیز توصیه می کنیم در نظافت مبلمان اداری چرم طبیعی، هیچگاه اهمال نکنید. اینکار را در بازه های زمانی کوتاه مدت انجام دهید تا تغییرات ظاهری چندانی در سطح مبلمان اداری ایجاد نشود. برای پاکسازی مبلمان های چرمی چند روش مختلف پیش رو دارید.

شما می توانید از شونده های مخصوص چرم استفاده کنید. اینکار ایمن ترین روش برای تمیزکاری سطح مبلمان های اداری چرمی است. همچنین می توانید ترکیب متعادلی از سرکه، آب و روغن زیتون یا کنجد تهیه کنید و آن را برای نظافت با یک دستمال نرم و مرطوب بر روی چرم بکشید. همچنین می توانید یک ترکیب مساوی از آب و الکل تهیه کرده و برای مبلمان چرم طبیعی یا مصنوعی به کار ببرید.

پس از تهیه شوینده مناسب ابتدا سطح مبلمان را جارو بکشید. اینکار کمک می کند تا گرد و غبار نفوذ کرده به ساختار داخلی مبلمان اداری را کاهش پیدا کند. سپس مقداری از شوینده را بر نقاط غیر قابل رویت مبلمان تست کنید. در صورتی که شکل ظاهری چرم در اثر استفاده از شوینده تغییر نکرد، پاکسازی را با یک دستمال لطیف ادامه دهید. سپس با یک دستمال تمیز سطح پاکسازی شده را خشک کنید.

در صورتی که مبلمان اداری چرمی شما در اثر قرارگیری در معرض رطوبت زیاد دچار کپک زدگی شده، از محلول ایزوپروپیل الکل برای از بین بردن آن استفاده کنید. همچنین برای پاک کردن لکه های تیره شکل گرفته بر سطح چرم، از دستمال مرطوب، پاک کننده چرم و یا فوم مخصوص پاک کنندگی مبلمان چرم استفاده کنید.
 

faramin2.jpg


3. تمیزکاری مبلمان اداری چوبی


یکی از پرکاربردترین مبلمان های اداری، مبلمان های چوبی هستند که در قالب میز اداری به کار می روند. بهتر است تمیزکاری مبلمان های چوبی را به یکبار در سال محدود نکنید. چرا که شکل ظاهری مبلمان چوبی در اثر آلودگی های ظاهری به طرز قابل توجهی تغییر می کند.

تمیزکاری مبلمان چوبی بسته به جنس چوب به کار رفته در مبلمان متفاوت خواهد بود. اگر چوب از نوع طبیعی و مقاوم باشد، می توانید به راحتی آن را با شوینده مخصوص چوب تمیز کنید. اما در مورد چوب هایی همچون ام دی اف و یا نئوپان، می بایست دقت بیشتری به خرج دهید.

چرا که تماس عامل رطوبت با این دسته از چوب ها، منجر به تغییر در شکل ظاهری آنان می گردد. در پاکسازی این مبلمان ها لازم است تا از حجم کمی آب و مایع شوینده استفاده کنید. همچنین بلافاصله پس از اتمام تمیزکاری، سطح میز را با یک دستمال خشک پاک کنید. در هر حال اجازه ندهید که مایع شوینده یا آب به بافت داخلی چوب نفوذ کند.


4. پاکسازی مبلمان اداری فلزی


ساده ترین روش پاکسازی متعلق به مبلمان های فلزی است. این دسته از مبلمان ها بیشترین مقاومت را در برابر شوینده ها داشته و به راحتی، تنها از طریق یک شوینده ملیح و یک دستمال لطیف پاک می شوند.


نتیجه گیری


تمیز کردن مبلمان اداری در صورتی که در فواصل مختلف به انجام آن بپردازید، کار چندان سختی نیست. بر همین اساس توصیه می کنیم در صورت بروز کثیفی، به سرعت به رفع آن بپردازید. انجام اینکار مانع از تجمع آلودگی و تثبیت آن بر سطح مبلمان می شود. همچنین دقت کنید تا در هنگام تمیزکاری، کار را با انجام تست در نقاط غیر قابل رویت شروع کنید. پس از اینکه از مناسب بودن نوع شوینده خود اطمینان حاصل کردید، از آن برای تمیزکاری بخش های گسترده تر استفاده کنید.




گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع:faramin.com



برچسب ها: