وی در ارتباط با تعداد شرکت کنندگان دراین آزمون گفت: 500 هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده اند که از این تعداد 43 درصد زن و 57 درصد مرد هستند.
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی درارتباط با نحوه رسیدگی به مشکلات احتمالی به وجود آمده در مشخصات کارت ورود به جلسه داوطلبان تاکید کرد: اطلاعات فردی و آزمون شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای دوشنبه تا چهارشنبه 19 تا 21 اردیبهشت ماه جاری صبح ها از ساعت 9 تا 13 و بعد ازظهرها از ساعت 14 تا 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام کنند.
مهرادفر افزود: داوطلبان لازم است به اطلاعیه ای که روز یکشنبه 18 اردیبهشت ماه از طریق روزنامه آفرینش منتشر و به طور همزمان در پایگاه روابط عمومی مرکز آزمون به آدرس pubr.azmoon.net قابل مشاهده است، مراجعه کنند.