وی همچنین خواستار تبادل تجارب بین دو کشور از طریق همکاریهای دانشگاهی شد.
فرهاد رهبر نیز با اشاره به اینکه دانشگاه تهران با 160 دانشگاه معتبر دنیا همکاری علمی و آکادمیکی دارد علاقه مندی دانشگاه تهران را برای امضای تفامنامه با دانشگاه کیم ایل سونگ اعلام کرد و افزود: با این تفاهم نامه ما از توان علمی همدیگر بیشتر آگاه می شویم و این می تواند مقدمه ای برای خواهر خواندگی دانشگاه تهران و دانشگاه کیم ایل سونگ باشد.
رئیس دانشگاه تهران نیز در این دیدار با اشاره به روابط ایران و کره شمالی تاکید کرد: روابط این دو کشور نه تنها بسیار گسترده و استراتژیک است بلکه ایران و کره شمالی دو کشور متحد استراتژیک هستند.
وی با اشاره به مواضع مشترک دو کشور گفت: لازمه این نزدیکی این است که روابط دو کشور گسترش یابد که مستحکمترین این روابط می تواند رابطه علمی و فرهنگی باشد.
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه علم باید در اختیار همه مردم جهان باشد اظهار داشت: ما معتقدیم علم باید در اختیار همه مردم جهان باشد و همه از موهبت های علم بهره مند شوند. در راستای همین هدف دانشگاه تهران همکاری بین المللی را در دستور کار خود قرار داده است.