مديركل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبيل افزود: با آموزش‌های ارائه شده از سوي مراكز فنی و حرفه‌ای در رشته‌ها و واحدهای مختلف امروز امكان فراهم كردن اشتغال و كار‌آفرينی مهيا شده و فضای كسب و كار نيز در جامعه شكل گرفته است...

 

 

 

مدیركل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل گفت: برخلاف انتظار عمومی جامعه بیش از 85 درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل ما از دانشگاه‌ها فاقد مهارت لازم برای اشتغال و كارآفرینی هستند.

به گزارش فارس، عزیز حبیبی عصر امروز در جلسه مشترك با جمعی از فعالان مراكز دانشگاهی اردبیل با بیان اینكه دانشگاه‌های ما باید به جای پرورش دانشجویان فاقد مهارت برای توسعه مبانی مهارتی برنامه داشته باشند، افزود: با همین هدف مراكز فنی و حرفه‌ای جوار دانشگاهی در حال راه‌اندازی است تا بتوانیم از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها برای تربیت نیروهای ماهر و متخصص استفاده كنیم.

وی گفت: قرار است با شكل‌گیری سازمان مهارت در كشور بخش عظیمی از این خلأ‌ها برطرف شده و با تعامل دو سویه دانشگاه و فنی و حرفه‌ای بسیاری از مشكلات برطرف شود.

حبیبی به انعقاد قرارداد با آموزش و پرورش با هدف در اختیار گذاشتن امكانات مراكز فنی و حرفه‌ای برای دانش‌آموزان شاخه‌های مهارتی و نظری اشاره كرد و اظهار داشت: برای اینكه این دانش‌آموزان از این امكانات بهره‌برداری كنند توافق كرده‌ایم تا بخشی از ساعات كاری آموزش مهارتی و عملی دانش‌آموزان در این مراكز با امكانات مناسب سپری شود.

مدیركل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل افزود: با آموزش‌های ارائه شده از سوی مراكز فنی و حرفه‌ای در رشته‌ها و واحدهای مختلف امروز امكان فراهم كردن اشتغال و كار‌آفرینی مهیا شده و فضای كسب و كار نیز در جامعه شكل گرفته است.

به گزارش فارس از اردبیل، حبیبی در پایان سخنان خود هماهنگ كردن نیروی انسانی برای ورود به بازار كار را از مهم‌ترین وظایف یك جامعه آموزشی عنوان كرد و گفت: باید در این خصوص نیز افراد دارای مهارت آموزش ببینند تا بر دامنه آموزش‌ها و مهارت‌های آنها افزوده شود.
 
 
 
 
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:farsnews.com