محمدحسن نامی ،با 177 رأی موافق، از مجموع 243 آرای مأخوذه برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزیده شد.
 
جلسه اخذ رای اعتماد به محمدحسن نامی وزیر پیشنهادی ارتباطات  صبح امروز  سه شنبه (سه شنبه 8 اسفند )با حضور رییس جمهور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این جلسه علنی ،نمایندگان مجلس پس از شنیدن اظهارات نمایندگان مخالف و موافق و همچنین سخنان رئیس‌جمهور، با 177 رأی موافق،  از مجموع 243 آرای مأخوذه، محمدحسن نامی را برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزیدند.

ابوترابی که در غیاب علی لاریجانی ، ریاست مجلس را بر عهده داشت رای به این وزیر کابینه را در راستای ارتقای همکاری با دولت ارزیابی کرد.

بخشایش اردستانی :مدیرعامل همراه اول 58 میلیون تومان پاداش می گیرد
اما احمد بخشایش اردستانی در نشست علنی امروز (سه شنبه 8 اسفند) مجلس شورای اسلامی به عنوان نخستین مخالف وزیر پیشنهادی ارتباطات عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که تعهد باید با تخصص همراه باشد، افزود: مدیرعامل همراه اول 58 میلیون تومان پاداش می گیرد.

نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی با بیان این که صحبت من فقط به خاطر خداست گفت: داستان امروز داستانی است که هر روز با آن سر و کار داریم چرا که امام علی (ع) می فرماید "از آنهایی نباشید که دوگانه برخورد می کنند که در دنیا قول زهاد را به کار می برند ولی عمل آنها عمل راغبان دنیاست" .

وی افزود: باید از کسانی باشیم که اگر آخرت را می خواهند کار آخرت را در دنیا انجام می دهند و اگر توبه می کنند باید آرزوهایشان طول و دراز نباشد.

این نماینده مجلس با بیان این که اعتدال در فضیلت است تصریح کرد: افراط و تفریط در رذیلت است و نگاه اسلام به انسان حی مطلع است و نگاه غرب به انسان حیوان ناطق است و انسان را ابزارساز می داند و وقتی تکنولوژی به غایت و ایدئولوژی تبدیل شد باعث می شود تا انسان الینه شود.

بخشایش اردستانی با تقسیم بندی جهان اول و سوم تاکید کرد: جهان پیشرفته در پروسه تصمیم می گیرد ولی جهان سوم سریع تصمیم می گیرد و در اجرای تصمیم، جهان سوم کند عمل کرده و جهان پیشرفته به صورت سریع عمل می کند.

این نماینده مردم در مجلس نهم خطاب به رئیس جمهور یادآور شد: آقای احمدی نژاد شما فردی را برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی کرده اید که تخصص وی با تعهد وی رابطه ای ندارد چرا که تخصص نامی دکترای جغرافیای سیاسی است و ربطی به وزارت ارتباطات ندارد و بهتر بود وزیر امور خارجه را که دکترای مکانیک دارددراین سمت قرار می دادید و آقای نامی را وزیر امور خارجه می کردید.

وی با بیان این که برای تصدی وزارت باید تعهد همراه تخصص باشد توضیح داد: نباید دست هر کسی را بگیریم و وزیر کنیم چرا که به قول شهید چمران اگر فردی همراه تعهد تخصص نداشت بدانید که او تعهد هم ندارد.

بخشایش با بیان این که شایسته سالاری در عدالت و اعتدال است گفت: درست است که چهار ماه بیشتر از عمر دولت باقی نمانده اما چه دلیلی دارد که دولت کار اشتباه کند.

وی ادامه داد: بگذارید به عنوان یک روند این روش باقی بماند که هر کسی رئیس جمهور شد افراد متخصص را به عنوان وزیر معرفی کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که نماز شب خواندن به تخصص ارتباطی ندارد تصریح کرد: مدیرعامل همراه اول 58میلیون تومان پاداش می گیرد و چه کسی باید این کارها را رسیدگی کند.

باقری: تا کی باید تاوان عدم تخصص در کشور را بپردازیم؟
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هم به عنوان دومین مخالف وزیر پیشنهادی دولت با بیان اینکه در سال های اخیر شایسته سالاری در کشور فراموش شده، در مخالفت با تصدی نامی بر وزارت ارتباطات گفت: اگر چه نامی یکی از شخصیت های برجسته کشور است؛ اما شاید برای وزارت امور خارجه بهتر باشد.

محمد باقری بنابی گفت: حضرت علی(ع) پنج شرط اساسی در خصوص قبول مسئولیت برشمرده اند که درایت و خردمندی، معرفت و شناخت لازم در حیطه مسئولیت، عدالت، قدرت تحمل بار امانت و سلامت از جمله آنها است ولی مع الاسف در کشور ما کمتر به این شرایط اهمیت داده می شود.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی با توجه به محاسن زیادی که در تمام حوزه ها دارد، در بحث شایسته سالاری لنگ لنگان می رود و همین امر باعث شده نتوانیم از منابع کشورمان به خوبی استفاده کنیم.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس ادامه داد: کشور ما از باندبازی و تنگ نظری رنج می برد؛ زیرا اکنون شرایطی پیش آمده که هر که از ما نیست، بر ماست و همین امر دلیل یکی از آفات جدی مدیریت کشور شده است.

وی به دلایل مخالفت خود با محمدحسن نامی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و توضیح داد: اگر چه نامی یکی از شخصیت های برجسته کشور است؛ اما شاید برای وزارت امور خارجه بهتر باشد زیرا برای وزارت ارتباطات تخصصی ندارد و مدرک جغرافیای سیاسی او با حوزه ارتباطات همخوانی ندارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه تا کی باید تاوان عدم تخصص در کشور را بپردازیم، تصریح کرد: چرا از تخصص صحبت می شود ولی در عمل برای آن ارزش قایل نمی شویم و آیا چند نفر از مناصب مهم کشوری با تخصص و شایسته سالاری در جایگاه خود قرار دارند و با توجه به سفارش حضرت علی(ع) انتخاب شده اند.

باقری بیان کرد: تا زمانی که تخصص و شایسته سالاری در کشور نهادینه نشود، مشکلات حادتر خواهد شد.

وی در ادامه گفت: این گونه انتخاب وزرا و مدیران ارشد نظام که اکثراً خارج از وزارت مربوطه انتخاب می شوند، موجب آسیب دیدن و دلسردی نیروهای دلسوز و نخبگان چنین مجموعه هایی خواهد شد و این شائبه را ایجاد می کند که آیا نظام جمهوری اسلامی بعد از 34 سال نتوانسته کسی را در وزارت ارتباطات پرورش دهد که به مدت 4 ماه در صدر این وزارتخانه قرار گیرد. رای اعتماد محمدحسن نامی ،با 177 رأی موافق،  از مجموع 243 آرای مأخوذه  برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزیده شد.

باقری افزود: آیا چنین رویکردی باعث نمی شود مدیران این وزارتخانه نسبت به خود ناامید شوند و اعتماد آنها آسیب ببیند.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس خطاب به محمد حسن نامی گفت: شما چقدر با کارکنان خدوم این مجموعه آشنایی دارید و اگر آشنا نیستید، آیا می خواهید مانند برخی وزرای دیگر افرادی را با اتوبوس بیاورید و در این 4 ماه نیروهای متخصص را وارد مجموعه تخصصی وزارت ارتباطات کنید.

وی با بیان اینکه چنین رویکردی خطر بزرگی برای مجموعه های تخصصی است، تصریح کرد: مصداق بارز بی تدبیری آن است که افراد غیر متخصص در جاهای تخصصی واقع شوند؛ همچنان که دکتر چمران گفته است تعهد از تخصص مهمتر است ولی اگر کسی کاری را قبول کند در حالی که تخصص ندارد، بی تقوا است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد: حتی یک روز حضور داشتن فردی در غیر کار کارشناسی، فاجعه بار است، چه برسد به 4 ماه.

عزیز اکبریان :وزارت ارتباطات نباید یک روز هم بدون وزیر بماند
 نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در موافقت با محمدحسن نامی برای تصدی وزارت ارتباطات، تصریح کرد: نامی سرباز ولایت و دارای شخصیت علمی و مدیریتی است.

عزیز اکبریان  در جریان بررسی برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری، با تصدی وزارت محمدحسن نامی بر این وزارتخانه موافقت کرد.

نماینده مردم کرج و آسارا در مجلس شورای اسلامی، در بیان دلایل موافقت خود با وزارت محمدحسن نامی، تصریح کرد: وزارت ارتباطات یکی از وزارتخانه های زیرساختی و زیربنایی است که در کشورهای پیشرفته جهان این وزارتخانه مهم و حساس است.

اکبریان افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دنیایی که دولت الکترونیک تشکیل شده و فضای سایبری و مجازی در جهان حاکم است، باید همگام با پیشرفت های دنیای الکترونیک حرکت کند.

وی ضمن تقدیر از نمایندگان مجلس که اجازه انحلال یا ادغام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را ندارند، گفت: حضور وزیر در شرکت های زیرساختی، سازمان های قضایی – مجازی و انتقال سازمان ها به وزارتخانه امری تخصصی و حاکمیتی است و این وزارتخانه نباید حتی یک روز هم با سرپرست و بدون وزیر اداره شود.

نماینده مردم در مجلس نهم با تاکید بر سفارشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که در پایان دولت دهم باید با همکاری تلاش کرد تا ماه های پایانی دولت بدون تنش سپری شود، گفت: سخنان مقام اعظمای ولایت فصل الخطاب است و همه باید به آن عمل کنند.

اکبریان تصریح کرد: بنابراین رای اعتماد به محمدحسن نامی که سرباز دفاع مقدس و از بزرگان این عرصه است، حرکت در مسیر فرمایشات معظم له است.

وی با بیان این که محمدحسن نامی از افسران برجسته در کردستان و در کنار شهید صیاد شیرازی و در دانشگاه امام علی (ع) در کنار شهید نامجو است، یادآور شد: ایشان ویژگی برجسته ای دارد که بسیجی بودن وی است که این مساله یک افتخار است و نامی در سازمان نیروهای مسلح به عنوان فردی بسیجی شناخته می شود.

اکبریان ادامه داد: علاوه بر این محمدحسن نامی خود را سرباز ولایت می داند و از آنجایی که عضو هیچ باند و گروهی نیست، براساس احساس تکلیف و پیشنهاد رئیس جمهور، قصد انجام وظیفه در وزارت ارتباطات را دارد.

وی تصریح کرد: محمدحسن نامی دارای سوابق پژوهشی در رابطه با ارتباطات و فضای مجازی از جمله 3 جلد کتاب و ده ها مقاله علمی است و شخصیتی عملی دارد.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگرچه ایشان در وزارتخانه ارتباطات تخصص ندارد اما از آنجایی که در سطوح مدیریتی کلان دارای سابقه و تجربه است نمایندگان مجلس براساس این کارنامه علمی و مدیریتی باید از وزارتایشان بر وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات حمایت کنند.

 نامی :مشکل کارگزاران و پیمانکاران مخابرات باید به سرعت حل شود
در ادامه سرپرست وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات طی ایراد نطقی ضمن تشریح برنامه های اجرایی خود برای هدایت این وزارتخانه بر حل مشکل کارگزاران و پیمانکاران مخابرات تاکید کرد.

محمد حسن نامی در  نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در دفاع از خود جهت دریافت رأی اعتماد از نمایندگان مجلس ضمن تشکر از رئیس جمهور و حسن توجه نمایندگان و هیأت رئیسه مجلس گفت: در چند روز گذشته با حضور در کمیسیون های مختلف نمایندگان با صعه صدر و دقت به صحبت‌ها و برنامه های من گوش داده و نقطه نظرات ارزنده خود را ابلاغ کردند که بابت این توجه از آنها تشکر ویژه می کنم.

سرپرست وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه خدای متعال را شاکرم امروز در وزارتخانه ای که نسبت به سکان داری آن حساسیت به خرج می دهید متخصصینی ارزشمند و فرهیخته حضور دارند افزود: دلیل این امر آن است که در جامعه 4 میلیون و 500 هزار نفری دانشجویان 3/17 درصد متعلق به رشته های برق، الکترونیک و کامپیوتر است و دلیل دیگر این است که انتخاب 74 درصد از 150 نفر برتر کنکور سال جاری رشته های برق و کامپیوتر بوده است.

وی افزود: دلیل آن نیز توجه اسلام به علم و علما است که با شروع انقلاب اسلامی این ارزش علمی که اسلام برای علم و علما قایل بود برای کشور فراهم تر شد و اگر تاریخ ایران را به دو قسمت قبل و بعد از اسلام تقسیم کنیم اکثر عرفا، دانشمندان و متفکرین کشور ما متعلق به ایران بعد از اسلام هستند.

وزیر پیشنهادی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برنامه های خود برای این وزارتخانه گفت: برنامه های من شامل یک سری راهبردها و اهداف است که در طی مدت 6 ماه باقی مانده دولت اجرا خواهد شد که قطعه ای از پازل دولت دهم را ایجاد خواهد کرد.

نامی ضمن تشکر از مخالفین خود در مجلس، گفت: لازم است تشکر کنم هیچگاه طی مدت فعالیتم رشته تحصیلی و تخصصم با نوع فعالیت مرتبط نبوده است.

وی افزود: دوره جنگ سایبری و جنگ الکترونیک دوره مخابرات دیجیتال و بی سیم از دوره های مرتبطی است که در وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

سرپرست وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در برنامه های خود سعی کردم دغدغه های مورد نظر نمایندگان را مورد نظر قرار دهم گفت: محور اصلی برنامه های من اجرای احکام برنامه پنجم توسعه است که شامل حمایت و برقراری شبکه توسعه، تجارت الکترونیک، پیشرفت در شبکه مالیاتی کشور، توسعه شبکه علمی، توسعه شبکه آموزشی، توسعه شبکه اسناد و املاک کشور و محقق کردن کاربرد فناوری اطلاعات در کنترل فرایند نفتی می شود که به سرعت مورد پیگری قرار خواهد گرفت.

نامی با اشاره به لزوم تعامل و همکاری با مجلس و سازمان های وابسته گفت: با توجه به ظرفیت علمی و تحصیلاتی قابل توجه نمایندگان در کنار تجربه های مدیریتی آنها زمینه های خوبی برای رفع مشکلات این وزارتخانه فراهم خواهد شد که امیدواریم با تعامل بیشتر با نمایندگان این امر محقق شود.

وی با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب در ایجاد شورای فضای مجازی تأکید کرد: با توجه به اهمیت تمرکز بر سیاست گذاری و تصمیم گیری و هماهنگی در فضای مجازی رهبر معظم انقلاب دستور به ایجاد شورای فضای مجازی دادند که این وزارتخانه بیشترین ارتباطات را با این شورا برقرار خواهد کرد.

سرپرست وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به لزوم توسعه زیرساخت های ارتباطی و اطلاعاتی در روستاها گفت: یکی از دغدغه های نمایندگان ایجاد عدالت و محرومیت زدایی از مناطق محروم و روستاهای کشور است که اقدامات مناسبی در زمینه ICTروستاها صورت گرفته است و قصد داریم 6 هزار روستای دیگر را به این امر مهم مجهز کنیم.

نامی با اشاره به دغدغه نمایندگان در مورد مشکل کارگزاران و پیمانکاران مخابرات گفت: مشکل این افراد باید به سرعت حل شود و به منظور رفع دغدغه نمایندگان نحوه و چگونگی همکاری کارگزاران با شرکت های مخابراتی تعریف شده است.

وزیر پیشنهادی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به دغدغه های دیگر نمایندگان گفت: راه اندازی اپراتور دوم از مهمترین اقدامات جلوگیری از انحصار در اپراتور است که این نیز از دغدغه های نمایندگان بوده که سعی داریم به زودی اجرا شود.

وی با بیان اینکه  تقویت و آمادگی بیشتر برای مقابله با تهدیدهای سایبری از برنامه های دیگر من است گفت: استکبار جهانی با صرف میلیون ها دلار و تهیه بدافزارهایی مانند اکس تاکس نت تلاش کرده است جنگ سایبری را جهت حمله به زیرساخت های ارتباطی و شبکه های اطلاعاتی و ربایش اطلاعات صنعتی جمهوری اسلامی ایران به راه اندازد که خوشبختانه به دلیل اقتدار جمهوری اسلامی ایران و توان عینی چشمگیر جوانان ما دشمن از این اقدام ناامید شد.

نامی تأکید کرد: وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان یک نهاد تخصصی با بهره برداری از انبوه استعداد و کارشناسان ارزشمند این وزارتخانه روز به روز بر آمادگی خود برای مقابله با تهدیدات سایبری خواهد افزود.

وزیر پیشنهادی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به لزوم تقویت حوزه تحقیق و پژوهش و حمایت از شرکت های دانش بنیان و ایجاد تغییر و تحول دائمی در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: یکی از نکات مهم در توسعه پایدار صنعت و حمایت شرکت های دانش بنیان توجه به تحقیق و پژوهش به منظور ایجاد زیربنایی محکم در این زمینه است. در این راستا وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور حفظ آمادگی کشور برای همگامی با تغییرات سریع جهانی در این حوزه اقدام به ایجاد زیربناهای مورد نیاز خواهد کرد.

نامی تأکید کرد: تعامل با مجامع بین المللی نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است که قطعاً در این زمینه تلاش و
یژه ای صورت خواهد گرفت.
سرپرست وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: توسعه سرمایه گذاری در بخش ارتباطات و فناوری سرمایه گذاری در توسعه پهنای باند و زیر ساخت های ارتباطی و فناوری اطلاعات در این بخش از وظایف مهم حاکمیتی است که توسط این وزارتخانه پیگیری خواهد شد.

نامی با بیان اینکه براساس گزارش بانک جهانی افزایش 10 درصدی ضریب نفوذ پهنای باند موجب افزایش حدود 1.4 درصدی در جی دی تی (تولید ناخالص ملی) می‌شود، گفت: به طور حتم سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات، افزایش ناخالص ملی و توسعه صادرات را به دنبال دارد.

وی با یادآوری واگذاری مخابرات به بخش خصوصی افزود: متاسفانه سرمایه‌گذاری در این بخش قبل از واگذاری 2100 میلیارد تومان بوده است که پس از واگذاری اعتبارات سیر نزولی به خود گرفته است، هر چند درآمد آن از 1.8 هزار میلیارد تومان به 3 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. از طرف دیگر سود دولت از اپراتورهای عمومی باید به 7 درصد افزایش پیدا کند.

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر تشکیل سازمان نظام مهندسی ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: به طور حتم جلب مشارکت، ارتقای صنعتی در این حوزه اعم از دولتی و خصوصی از محورهای این سازمان به شمار می‌آید.

نامی با اعلام اینکه اشاعه فرهنگ ایرانی و خط فارسی در شبکه مجازی یکی از اهداف من به شمار می‌آید، یادآور شد: استفاده از امکانات لایحه ژنو برای بهره‌برداری از سایت‌های دریافت دیتای صوتی و تصویری یکی دیگر از اهداف این وزارتخانه در آینده به شمار می‌آید.

وی با اعلام اینکه هم‌اکنون از 5 میلیارد ترافیک بالقوه حدود یک میلیارد توسط شبکه پست در کشور جابجا می‌شود، افزود: با فعال کردن حوزه پست الکترونیک و ایجاد زیرساخت‌ها علاوه بر جذب ترافیک موجود، موجب کاهش آلودگی، حفظ محیط زیست و صرفه‌جویی در انرژی می‌شود. از طرف دیگر توسعه بانک الکترونیک می‌تواند در جهت جذب نقدینگی و بهبود وضعیت اقتصاد کمک کند.

نامی با بیان اینکه با توجه به علوم و تکنولوژی امروزی باید در جهت استفاده از 7 لایه جو و فضای ماورایی برای بهبود وضعیت ارتباطات استفاده کرد، افزود: در پایان من از صبر شما نمایندگان برای گوش دادن به صحبت‌های خود تشکر می‌کنم.

همچنین وزیر پیشنهادی دولت برای وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان مجلس درباره شنود الکترونیکی گفت: به طور حتم جمع‌آوری اطلاعات با استفاده از تجهیزات و شنود الکترونیکی بیرون از مرزها صورت می‌گیرد.

دفاع احمدی‌نژاد از وزیر پیشنهادی ارتباطات
رئیس جمهور در صحن علنی مجلس از محمدحسن نامی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دفاع کرد. 

 به گزارش خبرگزاری آریا، احمدی نژاد دردفاعش از وزیر پیشنهادی ارتباطات در جلسه علنی مجلس درجمع نمایندگان مجلس ، ارتباطات و فضای مجازی را  مهمترین مسئله امروز در فضای دانش خواند و افزود: خدای بزرگ را سپاسگزارم که امروز موضوع وزارت مهم ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور است و بناست برای مسئولیت این وزارتخانه تصمیم گیری شود. رئیس جمهور گفت: امروز ظرفیت نفوذ و شبکه ارتباطی استفاده از ظرفیت ارتباطی تقریبا در همه کشور شناخت شده و مورد استفاده است و در حوزه فضای مجازی هم دانشمندان و جوانان متخصصان ورود پیدا کردند. وی گفت: متخصصان در تولید نرم افزار، محتوا و استفاده از این ظرفیت گام های بسیار بلند و  ارزشمندی برداشته اند.
وی افزود: فضای مجازی و حوزه ارتباطات جایی است که هر ملتی بخواهد جایگاه شایسته ای در دنیا داشته باشد باید خود را درمرزهای دانش و فناوری و بهره برداری از آن تثبیت کند. رئیس جمهور گفت:کارهای فراوانی هم در حوزه ارتباطات و هم در حوزه مجازی پیش روست البته خوشبختانه اخیرا مرکز ملی فضای مجازی و شورای عالی مجازی هم تشکیل شده است تا سیاست های کاری و برنامه ریزی و هدایت و اجرای همه برنامه ها در سراسر کشور هماهنگ شود و هدفمند حرکت کند.

رئیس جمهور گفت: کسی که امروز به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فن آوری اطلاعات به مجلس معرفی می شود از متخصصان مسلط به حوزه ارتباطات و فضای مجازی است. احمدی نژاد افزود:آقای نامی مانند بسیاری از جوانان این سرزمین در دوره دفاع مقدس فداکارانه حضور یافت تا جانش را برای استقلال ، عزت ، فرهنگ و آرمان های این سرزمین فدا کند. رئیس جمهور گفت: وی که پس از دفاع مقدس در تخصص های مرتبط با حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کارهای بسیار بزرگ و ارزشمندی را به ثمر رسانده از فرزندان رشید این ملت است که با لباس پر افتخار ارتش سرافراز جمهوری اسلامی همه عمر کاری اش را صرف خدمت به آرمان های انقلاب ، عزت و استقلال ایران عزیز کرده است. احمدی نژاد،بهره مندی از بالاترین سطح دانش تخصصی در حوزه ارتباطات،داشتن سابقه بسیار غنی از کار پژوهشی و تخصصی و ایفای مسئولیت های گوناگون مرتبط با حوزه ارتباطات و فضای مجازی را از قابلیت های وزیر پیشنهادی ارتباطات برشمرد. رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد با حضور آقای نامی در وزارت ارتباطات پیشرفت های کشور در حوزه ارتباطات ، فضای مجازی و فناوری اطلاعات با سرعتی مضاعف پیش رود و شاهد دستاوردهای بزرگ تر و افتخار آمیزتر در این عرصه باشیم.

احمدی نژاد،هماهنگی در حوزه های فضایی، ماهواره های ارتباطی و سنجشی، ارتباطات زمینی و فضای مجازی را بیش از گذشته نیازمند هماهنگی بیشتر دانست و ابراز امیدواری کرد با پشتیبانی نمایندگان مجلس ، همت آقای نامی و همه دلسوزان شاهد برداشتن گام های بلند در این عرصه ها باشیم. رئیس جمهور با تاکید بر پیشبرد طرح شبکه ملی اطلاعات افزود:باید همت و پشتیبانی کنیم تا هر چه زودتر به طور مستقل دارای شبکه ملی اطلاعات ، مختص جمهوری اسلامی با نگاهی جهانی در عرصه کنونی بین الملل باشیم. احمدی نژاد در پایان ابراز امیدواری کرد: نمایندگان مجلس با رأی بالا آقای نامی را به دولت بفرستند تا دولت نیز او را برای ایفای مأموریت های بزرگ پشتیبانی کند. رئیس جمهور پس از دفاع از وزیر پیشنهادی ارتباطات صحن مجلس را ترک کرد. هیچگاه مسئولیتم تا این اندازه مرتبط نبوده است وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برنامه ای که به مجلس ارایه کرده ام شامل مجموعه ای از راهبردها ، اهداف و برنامه های اینجانب در شش ماه باقی مانده از دولت و قطعه ای از پازل چهار ساله دولت دهم خواهد بود. محمدحسن نامی در جلسه علنی مجلس برای رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: خدا را شکر می کنم وزارتخانه ای که شما برای سکانداری آن تصمیم گیری می کنید بیشترین زمینه علمی را دارد و دارای متخصصان ارزشمند و فرهیخته است.

وی گفت: دلیل این مدعا این است که در جامعه چهار میلیون و 500 هزار نفری دانشجویان کشور 17 و 3 دهم درصد یعنی 777 هزار و 500 نفر متعلق به رشته های برق و الکترونیک و رایانه هستند و دلیل دیگر این مدعا این که 74 درصد 150 دانشجوی برتر کنکور امسال رشته های برق و رایانه را برگزیده اند.  نامی پشتوانه این جایگاه علمی کشور را توجه اسلام به علم و علما دانست و افزود: با آغاز انقلاب اسلامی این ارزش علمی که اسلام برای علم و علما قائل است زمینه را برای کشورمان فراهم کرد و اگر تاریخ ایران را به دو بخش قبل و پس از اسلام تقسیم کنیم مشاهده خواهیم کرد که بیشتر دانشمندان ، اندیشمندان و عرفا متعلق به ایران پس از اسلام هستند. وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: شاید هیچگاه در شغلی که قرار می گیرم تا این اندازه مرتبط نبوده و گذراندن دوره های جنگ الکترونیک ، دفاع سایبری و انواع بی سیم ها بخشی از تخصص بنده است. وی گفت: بیشترین امکانات و تجهیزات ارتباطی ابتدا وارد نیروهای مسلح و سپس به بخش های غیرنظامی وارد می شود.




گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع: aryanews.com


مطالب داغ سایر بخشها:
پراید ۲۰ میلیونی + پیاز ۲۵۰۰ تومانی = همایش میلیاردی بندرعباس!/ عکس
دادگاه قضات پرونده بازداشتگاه کهریزک غیرعلنی برگزار شد
مهمترین عناوین روزنامه های صبح امروز (91/12/08)
نباید دست هر کسی را گرفت و وزیر کرد!
احتمال افزایش 117 هزار تومانی دستمزد 92