به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) موشه آريه فريدمن که در يک نشست خبري در کرمانشاه سخن ميگفت، با تاکيد بر اين که راز موفقيت مسلمانان و يهوديان در نابودي صهيونيست جهاني است، روند اين موضوع را آغاز شده دانست و تصريح کرد: امروز خود صهيونيستها بهتر از هر کسي به اوضاع نابسامان و آشفته خود واقفند و ميدانند که پيشگويي تورات و انجيل و وعدههاي الهي در مورد آنها در حال تحقق است.
وي هدف اصلي صهيونيستها در ابتداي تاسيس را تحريف اديان الهي و تفسير يکتاپرستي به نفع خود عنوان کرد و افزود: صهيونيستها اين کار را از قوم يهود آغاز کرده و برخلاف اين که از گرد آمدن در سرزمين مقدس بر اساس آموزههاي تورات منع شده بودند، در يک فاجعه تاريخي بيتالمقدس را تسخير و مردم فلسطين را با مشکلات زيادي مواجه کردند.
فريدمن، ريشه بسياري از جنگها و جنايات رخ داده در قرن بيستم را در آموزههاي صهيونيستها و در راستاي تحقق اهداف شوم آنها ارزيابي و خاطر نشان ساخت: هولوکاست اصلي ترين دستاويز صهيونيستها براي تحقق نقشههاي شوم آنها شد و توانستند با استفاده از اين دروغ بسياري از اهداف خود را پيگيري کنند.
وي ادامه داد: ساختار دروغين هولوکاست آنقدر قوي بود که توان مقابله با آن وجود نداشت تا اين که امام خميني (ره) اولين سنگ مقاومت در برابر صهيونيستها را بنا نهادند و خوشبختانه امروز اين انديشه توسط مسوولان جمهوري اسلامي در حال استمرار است و ميتوان ادعا کرد که با همين روحيه پايان هستي رژيم صهيونيستي آغاز شده است.
وي تاکيد کرد: راه حل بحران صهيونيستي خاموش کردن چماق هولوکاست است و در اين بين نابودي رژيم صهيونيستي گام اول و پيش زمينه اضمحلال صهيونيست جهاني است که انشااله به زودي محقق خواهد شد.
به گزارش ايسنا، فريدمن در خصوص نفوذ صهيونيستها در برخي بخشها گفت: آنچه مسلم است اين که قدرت صهيونيستها نه بر بنيانهاي واقعي بلکه بر تحريف عقايد، بحران سازي و ايجاد فضاي رعب و وحشت بنا شده است و ما بر اساس آموزههاي ديني و با استناد به کتب ديني خود شرايط آخرالزمان و نابودي صهيونيست را نزديک ميبينم.
رهبر يهوديان ضد صهيونيسم اروپا مدعي شد: به زودي زلزله اي در ساختار قدرت توهمي صهيونيستها به وقوع خواهد پيوست که قدرت اقتصادي آنها نيز کمکي به آنها نخواهد کرد.
وي افزود: امروز با روشنفکري ايجاد شده در موضوع هولوکاست افکار عمومي جهان متوجه تحريفهاي انجام شده در اين مورد شدهاند و اين خود تاثير به سزايي در زوال صهيونيست جهاني خواهد داشت.
فريدمن گفت : در آيندهاي نزديک در يک کنفرانس خبري، بسياري از مستندات تاريخي و ديني را به افکار عمومي جهان اعلام ميکند که موجب وحشت و حيرت صهيونيستها خواهد شد.
وي در خصوص ارتباط برخي کشورها با رژيم غاصب صهيونيستي گفت: ارتباط اين کشورها با اسرائيل بر خلاف دين و تعاليم پيامبران آنهاست و در واقع خيانتي در حق هم مردم آنها و هم مردم مظلوم فلسطين است.
فريدمن در بخش ديگري از سخنان خود به مشکلات به وجود آمده از سوي صهيونيستها براي او و خانوادهاش اشاره کرد و گفت: جالب است که در جلسه کنگره جهاني يهود نه تنها در مورد من بلکه در مورد خانواده و فرزندانم نيز تصميم گيري شده و همه مسائل اتفاق افتاده در راستاي اين تصميم است؛ چرا که من به عنوان يک يهودي اصيل در راه درست و مبارزه با جنايات صهيونيستها حرکت ميکنم.