اعتراض به تعیین مکان خاص برای تجمعات مردمی
بر کسی پوشیده نیست که عمده تجمعات مردمی در ماههای گذشته برای مشکلات معیشتی بوده است وگرنه مردم که بیجهت دنبال تجمع نیستند، ولی دولت به جای حل علت اصلی مشکلات یعنی اتخاذ تصمیمهای کارشناسی، برای عوارض آن تصمیم میگیرد. اما سوال مهم آن است که دولت مگر از مطالبات واقعی مردم بیخبر است که سراغ تعیین محل تجمعات رفته است؟
وقتی مشکلات حل شود، موضوع تجمعات خود به خود حل میشود، بعد از آن اگر باز هم تجمعی باشد، تعیین محل مناسب، منطقی است. هر جا که دولت رویه اشتباه خود را اصلاح نموده، اعتراضها نیز عملا برچیده شده است. به عنوان نمونه، عبدالهاشم حسننیا، رئیس سازمان راهداری دیروز به خبرگزاری مهر گفته است: «با پیگیری کارگروه بررسی مشکلات کامیونداران و رسیدگی به مطالبات آنها، اعتراضات رانندگان کامیون به طور کامل به پایان رسیده و جابهجایی بار آغاز شده است.» این تنها یکی از مواردی است که نشان میدهد حل بسیاری از مسائل اینچنینی با تدبیر دولت ختم به خیر میشود.
با این وجود متأسفانه دولت روحانی در موجسواری بر مطالبات مردم سابقه دارد. روحانی در آستانه انتخابات، در حالی که مردم مشکلات اقتصادی فراوانی داشتند، از منشور حقوق شهروندی رونمایی کرد! در زمان انتخابات هم وعدههای مختلفی داد از جمله آنکه فقر مطلق را ریشهکن کند و ... امروز مردم با مشکلات معیشتی، نابرابری، حقوقهای نجومی، نوسانات بازارهای طلا، ارز و مسکن و ... دست و پنجه نرم میکنند، ولی آیا همانطور که هیئت دولت در جلسه اخیر خود درباره محل تجمعات، بر«امکان دیده و شنیده شدن صدای تجمعکنندگان» تأکید کردهاند، صدای مردمی که زیر فشار اقتصادی قرار دارند را شنیدهاند؟
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: kayhan.ir