بر اساس گزارش نشريه‌ pediatrics بازی‌های ويديويی خاص به درمان جوانان و بزرگسالان مبتلا به بيماری سرطان، كمك شايانی می‌كنند.

 

به گزارش خبرنگار "سرویس فضای مجازی" خبرگزاری فارس، دكتر "پاملا كاتو" از مركز پزشكی دانشگاه اوترخت هلند و مدیر این تحقیق می‌گوید: بازی‌های رایانه‌ای خاص می‌تواند تاثیر چشمگیری در بهبود شرایط پزشكی بیماران سرطانی داشته باشند.
محققان برای پی‌بردن به تاثیر بازی‌های رایانه‌ای در بهبود بیماری سرطان به طور اتفاقی 375 بیمار مرد و زن 13 تا 29 ساله را برای مراقبت و درمان در مراكز درمانی آمریكا، كانادا و استرالیا برگزیدند.
این بیماران می‌توانستند بازی Re- mission یا ایندیاناجونز "مقبره‌ امپراتور" را بازی می‌كنند كه دومی، هیچ ارتباطی به بیماری سرطان ندارد.
در بازی Re- mission بازیكنان روبات كوچكی به نام راكسی را در فضایی سه بعدی كنترل می‌كنند كه در بدن یك بیمار سرطانی قرار دارد. بازیكنان می‌توانند با استفاده از راكسی، سلول‌های سرطانی را نابود كنند و اثرات جانبی بیماری را تحت كنترل درآورند.
همچنین برنده شدن در بازی منوط به گذراندن دوره‌های شیمی درمانی و مصرف آنتی‌بیوتیك و خوردن غذای سالم است از هر دو گروه بازیكنان بازی‌های Re- mission و ایندیاناجونز خواسته شده بود كه در طی دوره‌ سه ماه این تحقیق حداقل یك ساعت در هفته به بازی بپردازند.
نتایج به دست آمده حاكی از آن بود كه مصرف آنتی‌بیوتیك در میان گروه بازیكنان بازی Re- mission كه در كل 3/62 درصد از آنتی‌بیوتیك‌هایی كه برایشان تجویز شده بود را مصرف كرده بودند، 16 درصد افزایش داشت.
همچنین ادامه Re- mission بالاتر از بازیكنان بازی "ایندیاناجونز" بود كه در كل 5/52 درصد داروهای تجویزی خود را مصرف كرده بودند.
از سوی دیگر كاتو عنوان می‌كند كه انجام بازی Re- mission نتایج مثبتی در مطالعات مربوط به سرطان داشته است، به اعتقاد كاتو، بازی Re- mission در پیشرفت روند درمانی بیماران سرطانی تاثیرگذار بوده است، چون این بازی زاویه‌ جدیدی از سرطان را به این بیماران نشان می‌دهد.