شركت مايكروسافت تاييد كرده نسخه جديد نرم افزار اداری آفيس به گونه ای طراحي خواهد شد كه برخی از ويژگی ها و امكانات آن به طور آنلاين و از طريق مرورگرهای وب قابل دسترس و استفاده خواهد بود.

 

 

به گزارش آی سی تی ورلد به نقل از مك ورلد، این امكانات به گونه ای طراحی خواهند شد كه از طریق مرورگرهای دیگر و از جمله سفری اپل و فایرفاكس بنیاد موزیلا نیز در دسترس باشند.

غول نرم افزاری جهان تایید كرده كه از این پس نرم افزارهای خود را با توجه جدی به فضای مجازی و قابلیت های آن طراحی خواهد كرد وبرخی امكانات آنها را به رایگان در دسترس علاقمندان قرار خواهد داد.

قرار است برخی قابلیت های Word, Excel, PowerPoint و OneNote كه نرم افزارهای زیرمجموعه آفیس هستند بر روی وب قرار گیرد،هر چند علاقمندان برای استفاده كامل از این نرم افزارها باید كماكان نسخه آفلاین آفیس را خریداری كنند.

خدمات مذكور ازطریق سرویسی موسوم به Office Live ارائه شده و هزینه های این كار از طریق نمایش آگهی تامین خواهد شد. از سوی دیگر كاربران واحدهای تجاری با پرداخت مبالغی بیشتر به امكانات دیگری نیز دسترسی خواهند داشت.
منبع:جام جم آنلاين