به گزارش خبرنگار حوزه وزارت کشورگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران،ازپایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ دکتر رحمانی فضلی در این جلسه با اشاره به اهمیت نگاه متوازن و توسعه ای در پیشرفت همه جانبه استان کردستان گفت: با امکانات موجود توسعه کردستان امکانپذیر است مشروط بر اینکه توانمندیها را به فرصت تبدیل کنیم.

وزیر کشور نظام غلط برنامه ریزی در گذشته را عامل رشد نامتوازن برخی استانها از جمله کردستان برشمرد و افزود: با شناخت اولویت ها و معرفی پروژه های محرّک توسعه استان کردستان در سفرهای استانی دولت می توان مباحث توسعه استان را پیگیری کرد.

دکتر رحمانی فضلی با مهم خواندن آموزش مدیران و شناخت فرهنگ توسعه از سوی آنان گفت: تقویت حس اشتیاق به یادگیری و آموزش می تواند محرک خوبی برای ارائه طرحهای متناسب با نیاز استان و منابع موجود در آن باشد و فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی در کسب این آموزشها در اولویت قرار دارند.

وزیرکشور توجه به ظرفیت غنی گردشگری در کردستان را از محورهای مهم توسعه برشمرد و با تاکید بر ایجاد کارگروه اشتغال در مناطق روستائی این استان گفت: تقویت فرهنگ قناعت و ایجاد درآمد حداقلی در روستاها می تواند به توسعه همه جانبه استان کمک کند.

دکتر رحمانی فضلی افزود: برگزاری جلسات شورای توسعه شرق و غرب کشور فرصت مناسبی برای پیگیری مسائل توسعه ای استان است.

در این جلسه که نمایندگان مردم استان کردستان در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند حجت الاسلام و المسلمین حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان در سخنانی لزوم بهره گیری از ظرفیت های استان را یادآور شد وگفت: اگر از سرمایه های موجود در استان استفاده و آنها را فعال کنیم مشوق بسیار خوبی برای سرمایه گذاری های بعدی خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان، صنعت ، کشاورزی و دامداری را از مهمترین ظرفیت های کردستان برشمرد و افزود: ایجاد صنایع تبدیلی می تواند نقش مؤثری در صادرات کالا به خارج از کشور و توسعه اقتصادی استان مرزی کردستان ایفا کند.

در ادامه این جلسه زاهدی استاندار کردستان به بیان گزارشی از توانمندی های این استان در بخش های کشاورزی، دامپروری و صنعت و معدن پرداخت و گفت: وجود هفتاد میلیون تُن سنگ آهن شناخته شده در کنار معادن طلا، عقیق و سنگ های ساختمانی و تزئینی در کردستان ظرفیت بزرگی برای توسعه این استان فراهم کرده است.

وی گفت: تولید 750 هزار تن گندم در سال این استان را در رتبه های بالای تولید گندم قرارداده است.

در این جلسه همچنین نمایندگان مردم استان کردستان در مجلس شورای اسلامی در سخنانی ضمن طرح مطالبات مردم بخش های مختلف این استان خواستار توجه به گردشگری، توجه به صنعت به عنوان مدل پایه رشد اقتصادی، کاهش مالیات بنگاه های اقتصادی و استفاده بهینه از منابع آبی استان در بخش کشاورزی شدند.

در ادامه جلسه شورای توسعه استان کردستان، جمعی از مدیران دستگاه های اجرائی استان به تشریح عملکرد این سازمان ها و چگونگی بهره گیری از منابع موجود در بخش های تجارت خارجی، کشاورزی و دامپروری در کردستان پرداختند.

منبع: باشگاه خبرنگاران/