مهدی پاکدل از تفاوت های کیمیا و شهرزاد گفت!
مهدی پاکدل: برای بهتر شدن سریال های دنباله دار باید بودجه ای در نظر گرفته شود و شرایطی در رسانه ملی فراهم آید تا این آثار بتوانند با مجموعه های شبکه نمایش خانگی رقابتی برابر داشته باشند.

گفتگو با مهدی پاکدل

مهدی پاکدل معتقد است برای بهتر شدن سریال های دنباله دار باید بودجه ای در نظر گرفت و شرایطی فراهم کرد تا این آثار بتوانند با مجموعه های شبکه نمایش خانگی رقابتی برابر داشته باشد.

مهدی پاکدل بازیگر نقش پیمان در سریال «کیمیا» گفت: پیمان نماینده نسلی است که شاید نمونه آن امروز خیلی دیده نشود البته این به معنای خوب یا بد بودن نیست بلکه شرایط امروز به نسبت آن زمان تغییر کرده و ما نوع دیگری از رفتار را در هم‌نسلان مان مشاهده می کنیم.

این بازیگر درباره همزمانی پخش «کیمیا» با انتشار سریال «شهرزاد» در شبکه نمایش خانگی که باعث قیاس کیفیت دو اثر می شود، بیان کرد: این مجموعه اولین تجربه تلویزیون در قالب سریال های دنباله دار است اگرچه این موضوع همه چیز را توجیه نمی کند اما باید قبول کنیم که اولین ها همیشه با آزمون و خطای بیشتری روبه‌رو هستند.

وی افزود: برای بهتر شدن سریال های دنباله دار باید بودجه ای در نظر گرفته شود و شرایطی در رسانه ملی فراهم آید تا این آثار بتوانند با مجموعه های شبکه نمایش خانگی رقابتی برابر داشته باشند. ویدیورسانه و تلویزیون دو مدیوم کاملا متفاوت از هم است و جذب مخاطبانش بنا بر شرایط فرق می کند.

پاکدل با اشاره به اینکه تلویزیون به واسطه ملی بودنش طیف وسیع تری از مردم را دربرمی گیرد، عنوان کرد: این رسانه استانداردهایی دارد که در اجرا محدودیت می آورد و این برای هنرمندان و برنامه سازان سخت است. شبکه نمایش خانگی مناسبات پیچیده تلویزیون را ندارد ولی طبعا مخاطبانش از تلویزیون کمتر است.

این بازیگر تئاتر با اشاره به اینکه مدیوم نوپای ویدیورسانه نیاز به حمایت دارد، گفت: داود میرباقری و حسن فتحی سال ها تجربه ارزشمند تلویزیونی خود را امروز به شبکه نمایش خانگی آورده اند و برای این مدیوم فعالیت می کنند. این زحمت شان باعث بهتر و کاملتر شدن یک رسانه جدید است و باید قدر تلاش شان را بدانیم.

وی اشاره کرد: محدودیت کمتر و راحتی بیشتر، به معنای قانون شکنی نیست. فضایی چون «شاهگوش»، «دندون طلا» یا «شهرزاد» را نمی توان در تلویزیون اجرا کرد به همین خاطر مسئولان تهیه و تولید مجبور می شوند کمیت تعداد بالای مخاطب تلویزیون را فدای کیفیت محصول شبکه نمایش خانگی کنند.

این بازیگر در پایان اظهار کرد: تلویزیون تهیه‌کننده های خاص خود را دارد اما در شبکه نمایش خانگی افرادی هستند که سرمایه های شخصی را برای تولید محصولات فرهنگی صرف می کنند تا با ساخت آثاری ماندگار بخشی از اوضاع نابسامان فرهنگ و نمایش کشور را سامان بخشند و این هم جای قدردانی دارد.


گردآوری : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
منبع : mehrnews.com