ارتباط با 75 دختر و اخاذی 60 میلیونی !!!!
چندی پیش دختری با مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ای تهران ادعا کرد پسر جوانی قصد اخاذی 60 میلیون تومانی از وی دارد.
 پسر جوانی در نقش مسافری از فرانسه به بهانه جشن تولدش و حضور در ایران دختران جوان را در فضای مجازی فریب می‌داد.

چندی پیش دختری با مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ای تهران ادعا کرد پسر جوانی قصد اخاذی 60 میلیون تومانی از وی دارد.

این دختر در حالی که بسیار آشفته و پریشان بود روبه‌روی قاضی روح‌الله رئیسی قرار گرفت و گفت: از طریق شبکه‌ مجازی با پسر جوانی که خود را «توماس» از فرانسه معرفی می‌کرد آشنا شدم. به‌نظر پسر خوبی می‌آمد و می‌گفت دختر رؤیاهایش را پیدا کرده است.

 او با چرب‌زبانی‌هایش مرا گول زد. او می‌گفت خانواده‌اش در ایران برای وی جشن تولد گرفته‌اند و به همین دلیل سه روزه به ایران می‌آید و این فرصت خوبی است که با هم آشنا شویم. من هم به مراسم رفتم اما...

دختر جوان سرش را به زیر انداخت و گفت: وی از من چند فیلم و عکس تهیه کرده است و می‌گوید اگر مبلغ 60 میلیون تومان پرداخت نکنم تصاویرم را در فضای مجازی پخش می‌کند و آبرویم را نزد خانواده‌ام می‌برد. من هم از ترس پدر و برادرم نمی‌دانم چه کاری انجام دهم، کمکم کنید.

با ادعاهای این دختر، پرونده در دادسرای جرایم رایانه‌ای مطرح شد و مأموران برای شناسایی و دستگیری پسر شیاد وارد عمل شدند. آنها با رازگشایی از این پرونده به تجسس‌های ویژه‌ای دست زدند و به سرنخ‌هایی نیز رسیدند. کارآگاهان با ترفندهای پلیسی و آموزش‌ لازم به دختر فریب‌خورده توانستند پسر کلاهبردار را به محل قرار ملاقات بکشانند و در یک عملیات ضربتی وی را در جنت آباد غافلگیر کردند.

 پسر جوان که تصور نمی‌کرد از سوی پلیس شناسایی شود با احساس سردی دستبند شوکه شد و سعی کرد خود را بی‌گناه جلوه دهد اما بررسی‌های پلیسی از تلفن همراه این پسر نشان می‌داد وی در شبکه‌های اینترنتی از جمله وی‌چت، تانگو و... با حدود 75 دختر در ارتباط است و حدود 300 فیلم و تصاویر خصوصی از آنان در تلفن همراه وی وجود داشت.

پسر 23 ساله که با مدارک پلیس روبه‌رو شد به ناچار لب به بیان حقیقت گشود و گفت: در فضای مجازی با دختران جوان آشنا می‌شدم و با استفاده از سادگی آنان خود را توماس از فرانسه معرفی می‌کردم و آنان که سودای زندگی در خارج از کشور را داشتند فریب می‌دادم و پس از گرفتن هدایا ارتباطم را با آنان قطع می‌کردم یا با در دست داشتن تصاویر خصوصی‌شان آنها را تهدید می‌کردم مبلغ بیشتری به من پرداخت کنند.

پسر کلاهبردار در بازجویی‌ها گفت: روز دستگیری نیز با خودروی یکی دیگر از دختران سر قرار ملاقات آمده بودم که از سوی پلیس دستگیر شدم.

با اعترافات این پسر شیاد تحقیقات و بررسی‌های پلیسی برای شناسایی فریب‌خوردگان آغاز شد.
رئیسی، قاضی این پرونده در دادسرای جرایم رایانه‌ای گفت: جالب است اگر بدانید وقتی برای دختران فریب‌خورده در فضای مجازی با تلفن همراه توماس قلابی، پیام ارسال می‌کردیم تا به دادسرا مراجعه و از پسر کلاهبردار شکایت کنند این موضوع را به شوخی می‌گرفتند و باوجود این‌که شماره پرونده و مشخصات وی به آنها ارسال می‌‌شد در پاسخ می‌گفتند: «توماس، شوخی مسخره‌ای بود، یعنی‌چی دستگیر شدی؟ بیاییم ازت شکایت کنیم؟! چرا این مدت خبری ازت نبود و قهر کردی حالا بیاییم دادسرا دیدنت و...»

قاضی ویژه جرایم رایانه‌ای گفت: متأسفانه دختران ساده‌لوح به‌راحتی در دام شیادان می‌افتند و آنها نیز با نقشه‌هایشان به فریب ساده‌لوحان می‌پردازند و به‌راحتی از کنار این حوادث می‌گذرند.

قاضی رئیسی با هشدار به خانواده‌ها و جوانان گفت: خانواده‌ها مراقب اعمال و رفتار فرزندانشان باشند چرا که آنان با در دست داشتن یک تلفن همراه می‌توانند با فشردن یک کلید وارد دنیای مجازی شوند و با گذاشتن عکس‌های خصوصی‌شان در شبکه یا ارسال به افراد بیگانه مورد سوء‌استفاده و آزار و اذیت قرار بگیرند.



گردآوری : گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:irannews.ir

مطالب پیشنهادی :
ربودن دختر جوان توسط مزاحمان تلفنی
همسر مرسی به مخالفان پیوست +عکس
بولتون: سفر اوباما به ایران دیگر تعجب ندارد
عیدی کارمندان چقدر است؟
سفیر پاکستان در پی ربایش 5سرباز ایرانی، احضار شد