باهنر: تشری که آقا به او زدند به من می زدند آرزو می کردم که زنده نباشم.
با هنر گفت: اگر روزی یک صدم تشری که حضرت آقا به این آقا زدند خدای نکرده به من می زدند آرزو می کردم که اصلا زنده نباشم.

صحبت های محمدرضا باهنر در نشست انجمن اسلامی مهندسین خراسان رضوی در مشهد

محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، هشدار داد: برخی از مقامات سابق کشور برای راه انداختن فتنه ای دیگر تلاش می کنند.

محمدرضا باهنر در نشست انجمن اسلامی مهندسین خراسان رضوی در مشهد، بدون نام بردن از فردی، با اشاره به سخنان دیروز رهبری، گفت: آقایی که علم و کتل به راه انداخته و هر روز اینجا و آنجا اعلام می کند که باید با قوه قضائیه این کار را و با فلانی باید آن کار کرد، دنبال فتنه است.

متوجه شدید که حضرت آقا روی صحبتشان متوجه چه کسی بود که فرمودند آقا 10 سال همه کاره مملکت بوده و حالا اپوزیسیون نظام شده است.

500 تا 600 میلیارد دلار ظرف آن هشت سال نفت فروختیم، حالا یک یارانه ای هم برقرار و مسکن مهری هم ساخته شد، اما امروز حقوق کارکنانمان را نمی توانیم بدهیم.

در آن هشت سال وزارت نفتی که با 80 هزار نفر می تواند اداره شود، به یکباره 100 هزار نیروی جدید استخدام کرد و قس علی هذا، اما حالا آقا اپوزیسیون نظام شده است.

اگر روزی یک صدم تشری که حضرت آقا به این آقا زدند خدای نکرده به من می زدند آرزو می کردم که اصلا زنده نباشم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، با اشاره به نزدیکی سالگرد حماسه 9 دیماه، گفت: 13 میلیون نفری که به نامزد رقیب رئیس جمهوری آن زمان رای دادند، فتنه گر نبودند و بسیاری از آنها امام، انقلاب و رهبری را قبول داشته و دارند.

سران فتنه همان 2 نفر هستند و نباید تکثیر شوند و من رئیس دولت اصلاحات را جزو سران فتنه نمی دانم، اما وی قصور و تقصیرهای زیادی داشت که اگر بخواهد به نظام برگردد، که می تواند برگردد، باید این قصور و تقصیرها را جبران کند.

وی با اشاره به نزدیک شدن 40 سالگی نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: به غیر از بنی صدر و شهید رجایی، که دوران ریاست جمهوری اش بسیار کوتاه بود، همه روسای جمهور، کارهای مثبت و نیز اشتباه انجام داده اند، که باید عالمانه تحلیل شود و از فعالیتهای آنها فرشته و دیو در نیاورد.

در تمامی این دوران شاخصهای توسعه انسانی از جمله سطح آموزش و بهداشت با سرعت بسیار قابل ملاحظه ای بهبود یافته است، به گونه ای که هم اکنون رتبه سوم یا چهارم آسیا را در این زمینه در اختیار داریم.

یکی از اشکالات اساسی در این 40 سال آن است که غیر از نظام سیاسی و امنیتی که به شکل مطلوب و قابل قبولی در کشور ساخته شده، نظامهای اداری، بودجه ریزی، بانکداری و بازنشستگی، شکل مطلوبی ندارند و دچار بحران و یا حتی بن بست شده اند.

این فعال سیاسی اصولگرا، افزود: برای حل این مشکلات و نظامهای به بن بست رسیده، به انقلابی اساسی و عظیم نیاز است و یقینا حل این مشکلات از عهده یک دولت خارج است.


گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: irna.ir