روحانی هم میتوانست در گفتوگوی تلویزیونی از مردم عذرخواهی کند
الیاس حضرتی نماینده مردم تهران، درباره ارائه پانزده راهکار ارائه شده از سوی سید محمد خاتمی و عذرخواهی از مردم به دلیل وجود کاستیها در کشور گفت: ذکر این نکته ضروری است که آقای خاتمی در حال حاضر سمت و مسئولیتی در کشور ندارد؛ ایشان با این عذرخواهی در واقع خواسته نشان دهد راه گفتوگو با ملتی که عصبانی، دلخور و نگران است و فشارهای سنگین را تحمل میکنند این است که ابتدا از آنها عذر خواهی کنیم.
رئیس دولت اصلاحات با مطرح عذرخواهی از ملت قصد داشتند به مسئولان بگویند که باید از مردم بابت مشکلات و گرفتاریهای پیش آمده عذرخواهی کنیم و سپس هرچه سریعتر برای رفع آنان گام برداریم.
حضرتی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که عدهای عنوان میکنند رئیس دولت اصلاحات حامی روحانی در انتخاب بوده و مردم به خاطر ایشان رأی دادهاند، اما چون این دولت نتوانسته در حل مشکلات موفق باشد وی امروز لازم میداند بابت این حمایت عذرخواهی کند، گفت: خیر عذرخواهی سید محمدخاتمی اصلا بابت حمایت از روحانی نیست؛ ایشان قصد یادآوری به مسئولان را داشتند که باید برای گفتوگو ابتدا از ملت عذرخواهی کنید.
علیرغم این که ما اصلاحطلبان ایرادات جدی به روحانی و تصمیمگیریهای وی داریم اما رسما و روشن اعلام میکنیم که از رأی و حمایت خود پیشمان نیستیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات کشور، عنوان کرد: در حال حاضر رئیسجمهور دچار محدودیتها و مشکلاتی شده است، معتقدم آقای روحانی میتواند جدیتر و قویتر با مشکلات برخورد کند.
اصل حرکت و گفتمان آقای روحانی هنگام انتخابات و در دولت یازدهم بد نبود؛ ایشان گفتمانی در راستای گفتمان اصلاحطلبی داشتند و بخشی از ایدههای ما را هم دنبال میکردند.
این عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این عذرخواهی از آن جهت است که به مسئولان مملکت و به کسانی که در رأس کار هستند، بگوییم با توجه به ضعفها و اشکالاتی که وجود دارد از مردم عذرخواهی کنند و بگویند ما اشتباه و قصور داشتیم و ملت ما را ببخشید.
روحانی در گفتوگوی تلویزیونی میتوانست از مردم عذرخواهی کند
وی با اشاره به گفتوگوی تلویزیونی رئیسجمهور گفت: یکی از نقصهای صحبتهای رئیسجمهور هنگام گفتوگوی تلویزیونی این بود که میتوانست به خاطر وجود مشکلات کشور عذرخواهی کند اما ایشان فقط به خاطر فاصله بین دو گفتوگو عذرخواهی کرد!
این نماینده دهمین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این شرایط مملکت و سنگپرانیهای ترامپ، آقای رئیسجمهور باید جدیتر وارد کار شود او باید با مردم صحبت کند تا آنان احساس کنند یک چتر محکم بالای سرشان است.
حضرتی در پاسخ به این سؤال که معاون اول رئیسجمهور اعلام کرده است که شاید گشایشی در رفع محدودیتهای رئیس دولت اصلاحات صورت گیرد، بیان کرد: تا جایی که من شنیدم و اطلاع دارم با پیگیریهای صورت گرفته رفع محدودیتهای آقای خاتمی به نتیجه رسیده است.
توسط یکی از نهادها هم مورد سوال قرار گرفتم، که چرا تیتر روزنامهام اسم آقای خاتمی است؛ به آنها گفتم شما باید زودتر از رفع محدودیت اطلاع پیدا میکردید.
خاتمی را با هیچکس مقایسه نکنید
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مقایسه رفتار و عملکرد محمود احمدینژاد و سید محمد خاتمی عنوان کرد: آقای خاتمی را نباید با هیچ شخص و فردی مقایسه کرد، ایشان یک شخصیت بینظیر، پاک، موجه و با اعتبار بینالمللی است؛ مردم در داخل کشور ایشان را دوست دارند .
رئیس دولت اصلاحات همیشه خیرخواه کشور و نظام بوده است و هر حرکتی که انجام داده آرام و به دور تنش بوده است.
حضرتی با اشاره به هشت سال ریاست جمهوری سید محمد خاتمی، بیان کرد: کارنامه رئیس دولت اصلاحات را بررسی کنید، خواهید دید که هیچ نطقه ضعفی در اطرافیان، وزرا و خانواده ایشان پیدا نمیکنید. کسی نمیتواند عنوان کند که فلان فرد در دولت سید محمد خاتمی مفسده اقتصادی داشته است.
این عضو فراکسیون امید ادامه داد: سید محمدخاتمی علاقمند به مصالح ملی است و دلش میخواهد هر طور شده به نظام جمهوری اسلامی ایران کمک کند. معتقدم از این ظرفیت بسیار بالا باید در جهت انسجام ملی استفاده کرد اما حیف که کشور را از این امر محروم کردهاند.
وی در خصوص سؤال از رئیسجمهور گفت: این امکان از طرف مجلس فراهم شده است تا آقای روحانی در صحن حضور پیدا کنند و از مشکلات کشور بگوید و این بهتر از گفتوگو در صدا و سیما است.
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: ilna.ir