سامان احتشامی پس از اجرای آنلاین: رایگان آمدم و باز هم می آیم
سامان احتشامی پس از برگزاری کنسرتِ آنلاینش که بدون حضور تماشاگران بود، از اهمیت حضور تماشاگران در سالن گفت 

سامان احتشامی: گرمای وجود مردم در سالن قابل وصف نیست

جمعه 19 اردیبهشت 1398 بود که سامان احتشامی کنسرت آنلاینی در تالار وحدت برای مخاطبانِ خانه نشین اجرا کرد.

پس از پایان این کنسرت، گفت‌وگویی با سامان احتشامی داشتیم متن صحبت‌های سامان احتشامی در گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

«گرمای وجود مردم، حتی سروصدای کودکی در جمعیت موجب تغییر احوالات ما می‌شود. گرمای وجود مردم در سالن‌های کنسرت قابل وصف نیست. بی‌شک کنسرتی که با حضور مردم باشد کیفیت دیگری خواهد داشت.

الان کرونا آمده و مریضی در تمام جهان رخنه کرده است و ما وظیفه داریم به عنوان هنرمند، برای مردم برنامه برگزار کنیم. وقتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تالار وحدت را در اختیار من قرار داده، باید فرصت را غنیمت بشمارم و برای شادی دلِ مردم بنوازم. به عنوان موزیسین وظیفه قلبی و انسانی خودم دانستم که بیایم و این اجرا را برگزار کنم. هر کاری از دستم بر بیاید برای سلامتی جامعه و ریشه کن شدنِ کرونا انجام می‌دهم.

یادگیری موسیقی برای موزیسین شدن سه مرحله دارد، یکی مرحله ابتدایی است که حدود 10 سال تمرین و ممارست می‌خواهد. 10 سال هم باید از گذشتگان یاد بگیریم تا کُپی کننده‌ی خوبی باشیم. بعدها شاید بتوانیم خودمان هم آثار جدید خلق کنیم. در این کنسرت بیشتر آثاری که اجرا کردم، از ساخته‌های خودم بود. زندگی، ترانه‌های قدیمی، تمنا، رِنگِ تمنا، قطعه‌ای از موسیقی آذری و... . زمان اندک بود، وگرنه دوست داشتم آثاری از موسیقی فولکلوریکِ مناطق مختلف ایران را اجرا کنم. چقدر خوب است که برنامه‌ای در صدا و سیما تولید شود تا مردم با موسیقی نواحی مختلف ایران آشنا شوند.

همچنین در این کنسرت آثاری از همایون خرم و استاد تجویدی نواختم تا مردم در خانه زمزمه کنند و خاطراتشان زنده شود. حتما به صورت رایگان آمدم و باز هم می‌آیم. هر موقع لازم باشد می‌آیم و برای مردم اجرا می‌کنم.»

«زندگی» نخستین قطعه‌ی این کنسرت بود

احتشامی پس از اجرای هر قطعه، در با جملاتی کوتاه تلاش می‌کرد تا ارتباطش با مخاطبانِ آنلاین را بیشتر کند. او در نخستین جملاتش گفت: من در این سالن به همراه محمد رحمانیان شب‌های زیادی تئاتر اجرا کردم و قطعه‌ای که الان اجرا می‌کنم «ترانه‌های قدیمی» است که شب‌های زیادی با رحمانیان در این سالن آن را اجرا کردیم.

«رِنگ تمنا»، «رفتی از یادم» و «تنها منشین»(ساخته علی تجویدی) قطعه‌های دیگری بود که در این کنسرت نواخته شد.

«ساری گلین» تنها قطعه از موسیقی فولکلور بود که در این کنسرت اجرا شد.

احتشامی با اجرای قطعه‌ی نخستِ آلبوم «باغ رویاها» شماره 2 کنسرت را پایان داد.
 

 

بیشتر بدانید : کلاس پیانو سامان احتشامی و شهریه دلاری!؟/ از فحاشی مردم تا پاسخ وی

بیشتر بدانید : انقلاب در رسانه ملی در برنامه دورهمی دیشب ! + فیلم

بیشتر بدانید : برندگان جشن «موسیقی ما» با حضور چهره های سرشناس 


گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
منبع: tasnimnews.com