نارنجی:
رنگ نارنجی با چاکرای طحال در ارتباط است، این چاکرا جریان خون و متابولیسم ( سوخت و ساز ) بدن را تنظیم میکند.
رنگ نارنجی عملکرد غده تیروئید را تنظیم میکند، محرک تنفس است، اما فعالیت غده پاراتیروئید را کاهش میدهد. رنگ نارنجی ریه ها را باز میکندو در انسان احساس شادمانی و سرور را ایجاد میکند.
از رنگ نارنجی در درمان افسردگی، هیپوتیروئیدیسم ( کم کاری تیروئید ) و بیماریهای کلیه و ریه مانند آسم، برونشیت و .... استفاده میشود.
مکمل رنگ نارنجی رنگ آبی است.
خواص رنگ نارنجی :
رنگ نارنجی فعال کننده، سازنده، ایجاد کننده خوش بینی، ذخیره کننده انرژی میباشد.از نظر فیزیولوژیکی رنگ نارنجی دارای اثر ضد اسپاسم ( گرفتگی عضلات ) است و برای تمام انواع گرفتگی عضلات قابل استفاده است.
رنگ نارنجی بر روی طحال و پانکراس موثر است و به جذب غذا و گردش خون کمک میکند. این رنگ به متابولیسم کلسیم در بدن انسان کمک میکند و نیروی ریه ها را افزایش میدهد.
رنگ نارنجی باعث افزایش ترشح شیر، پس از تولد نوزاد میشود، همچنین ضربان قلب را بدون افزایش فشار خون افزایش میدهد. رنگ نارنجی باعث آزاد شدن انرژی از چاکراهای طحال و پانکراس میگردد.
نارنجی رنگی برای اندیشه و تصورات ذهنی است. نارنجی به کالبد اثیری نیرو میبخشد، خلق و خو را بهبود میبخشد و احساس خوب بودن و شادی را در فرد ایجاد میکند.
رنگ نارنجی سنبل گرمیمتعادل و موفقیت است. نارنجی رنگ حرارت، آتش، اراده و نیروی جسمیاست و بر روی چاکرای دوم موثر است همچنین رنگ نارنجی رنگ شادی هوش و خلاقیت است.
نارنجی احساس اجتماعی بودن را تحریک میکند. رنگ نارنجی با سلامتی روان و دستگاه عضلات بدن ارتباط تنگاتنگی دارد.
بیماریهایی که با رنگ نارنجی درمان میشوند :
رنگ نارنجی میتواند به ما در بهبود وضعیت طحال، پانکراس، معده، روده باریک، غدد آدرنال ( غدد فوق کلیه )، جذب غذا و افسردگی کمک کند.
این رنگ و به خصوص ترکیب آن با رنگ زرد، میتواند به درمان افراد دچار حالت رخوت و سستی، کمک کند. ترکیب نارنجی و زرد همچنین به اورا نیرو میبخشد و به فرایند بازسازی کمک میکند. این رنگ و بیشتر ترکیبات نارنجی میتواند به جسم ما نیرو و انرژی بدهد. این رنگ در بیماریها به بدن نیرو و توان میدهد.
بیماریهایی که رنگ نارنجی به درمان آنها کمک میکند :
این بیماریها شامل موارد زیر است. آسم، برونشیت، صرع، سنگ کیسه صفرا، نقرس، پرکاری و کم کاری تیروئید، بیماریهای ریه، بدخیمیها، خستگی روحی، بیماریهای کلیه، روماتیسم.
اخطار :
استفاده بسیار زیاد از این رنگ میتواند آثار معکوسی بر روی اعصاب داشته باشد. این رنگ همچنین میتواند به چاکرای دوم یا چاکرای سکس آسیب بزند.
رنگ نارنجی با ترکیبی از سبز و آبی متعادل میشود.
در ادامه به بررسی رنگ زرد خواهیم پرداخت. ...