استرس
تحقیقات جدید نشان داد: احساس استرس و اضطراب قبل از امتحانات چه بسا باعث می شود که برخی دانش آموزان نمرات بالاتری بگیرند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، محققان دانشگاه ساوث همتون دریافتند: استرس و دغدغه فقط در صورتی که فرد حافظه خوبی نداشته باشد؛ بر نتایج امتحانات تاثیر منفی می گذارد اما اگر جوان از حافظه خوبی برخوردار باشد؛ احساس استرس و نگرانی باعث می شود که نمرات بالایی بگیرد.
محققان وضعیت 96 کودک رده سنی 12 تا 14 سال را درباره حافظه و استرس آنها از امتحانات ارزیابی کردند.

محققان گفتند: ما دریافتیم که افزایش استرس در افرادی که قدرت حافظه کاری پایین دارند با کاهش عملکرد آزمایش شناختی در ارتباط است.محققان افزودند: اما نتایج در خصوص کسانی که قدرت بالای حافظه کاری داشتند؛ برعکس بود به گونه‌ای که افزایش استرس و دغدغه با افزایش نمرات در ارتباط است.


حافظه کوتاه مدت به حافظه کاری معروف است و مدت زمان نگهداری اطلاعات در آن و همچنین ظرفیت آن محدود است. بر اساس داده‌های فعلی حافظه کوتاه مدت بیشتر بنیادی الکتروفیزیولوژیک دارد.به گفته محققان، نتایج تحقیقات آنها باید کارشناسان آموزشی را ترغیب کند که به کودکان دارای استرس و اضطراب که مهارتهای ضعیف حافظه دارند؛ کمک کنند.


محقق متیو اوینز تهیه کننده این تحقیقات گفت: این تحقیقات قابل توجه است زیرا شناخت ما را در این زمینه تقویت می‌دهد که چه زمانی نگرانی به طور مشخص تاثیر منفی بر امتحانات می‌گذارد.وی افزود: این نتایج نشان داد زمان هایی هست که بعضی استرس ها و دغدغه ها شما را به سمت موفقیت سوق می‌دهد.



گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : farsnews.com


مطالب پیشنهادی :
مشکل بینایی فرزندتان را تشخیص دهید
راه حل های طبیعی برای از بین بردن بوی بد دهان
12تکنیک برای بهتر خوابیدن
نشانه‌های سرطان سینه در آقایان
تأثیر دوران كودكی بر شخصیت