بیماران مبتلا به تومور مغزی در بیشتر موارد با علائم افزایش فشار جمجمه یعنی سردرد، تهوع و استفراغ به پزشک مراجعه میکنند.
دکتر عباس امیر جمشیدی جراح مغز و اعصاب گفت: علاوه بر علائم فوق و بسته به محل تومور علائمی همچون تشنج، فلج اندامها و اختلات بینایی و شنوایی هم میتواند بروز کند.
تومورهای مغزی به دو نوع خوش خیم و بدخیم تقسیم میشوند که این به تنهایی در تعیین پیش آگهی و آینده بیماری کافی نیست و محل تومور هم حائز اهمیت است. چون حتی یک تومور خوش خیم، اگر در محلی حیاتی قرار گرفته باشد، میتواند از نظر سیر بالینی بدخیم در نظر گرفته شود و به مرگ زودرس بیمار منجر شود.
بیشتر بدانید : 7 علامت تومور مغزی که باید بشناسید
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: شیوع تومورهای مغزی در سنین مختلف متفاوت است و در کودکان و سنین بالای 55 سال بیشتر از نوع بدخیم است. در حالی که در سنین میان این دو شیوع تومور خوش خیم و بدخیم نسبتاً یکسان است.
شایعترین تومور کودکان تومورهای حوزه خلفی هستند که از نوع مدولوبلاستوم و آپاندیموم میباشند در حالی که در بزرگسالان بالای 55 سال بیشتر تومورهای بدخیم از نوع گلیوبلاستوم هستند.
دکتر جمشیدی خاطرنشان کرد: درمان این تومورها جراحی و نیز در کنار آن شیمی درمانی و درمان دارویی است.
بیماران عموماً اظهار میکنند که این نوع سردرد را قبلاً تجربه نکردهاند ولی کلاً شبیه سردرد عادی است که در مراحل اولیه با داروهای مسکن معمولی همچون استامینوفن بهبود مییابد اما در مراحل انتهایی این داروها تأثیری ندارد.
بیشتر بدانید : تومور مغزی هم می تواند باعث مرگ شود؟
بیشتر بدانید : همه چیز درباره تومورهای مغزی
بیشتر بدانید : نشانه های تومور مغزی، از سردرد تا تغییر خلق و خو
بیشتر بدانید : نشانه های تومور مغزی را بشناسید
بیشتر بدانید : تومور مغزی چه نشانه هایی دارد؟
بیشتر بدانید : چگونه میتوان سرطان مغز را تشخیص داد؟
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
اختصاصی سیمرغ