زمانی كه پای منافع شخصی «مسعود» وسط می‌آید، حاضر است بسیاری از هنجارها را زیرپا بگذارد و برای این اعمال خود دنبال توجیه شرعی و عقلی می‌گردد، در صورتی‌كه...
  
 
پوریا پورسرخ درباره‌ی بازی در «روز حسرت» معتقد است: «مسعود» از جمله نقش‌هایی است كه به واقعیت نزدیك است.
این بازیگر گفت: «مسعود» مانند برخی از افراد خود را مستحق بهشت می‌داند، چون واجبات و مستحبات را انجام می‌دهد، ولی شاید به خیلی از اعمالی كه باید انجام دهد،عمل نمی‌كند.
پورسرخ در ادامه گفت: زمانی كه پای منافع شخصی «مسعود» وسط می‌آید، حاضر است بسیاری از هنجارها را زیرپا بگذارد و برای این اعمال خود دنبال توجیه شرعی و عقلی می‌گردد، در صورتی‌كه خودش بهتر از هركسی می‌داند كه اشتباه عمل می‌كند، این مورد هم در عالم واقع برای خیلی از افراد اتفاق می‌افتد.
وی با اشاره به نقش سایر عوامل «روز حسرت» در ایفای بهتر نقش «مسعود» تصریح كرد: قسمت عمده‌ای از بار این نقش را آقایان افخمی و مقدم را به دوش كشیده بودند، به گونه‌ای كه «مسعود» خوب پرداخت شده است. خانم مهتاب نصیرپور (بازیگردان روز حسرت») در ایفای «مسعود» به من كمك زیادی كرده‌اند.
این بازیگر كه پیش از این در سریال‌های ماه رمضانی «صاحبدلان»و«شكرانه» بازی كرده است، درباره‌ی تأثیر حضور بازیگردان در ایفای بهتر نقش مسعود مجموعه‌ی «روز حسرت» اظهار كرد: برای نخستین‌بار حضور بازیگردان را در یك اثر نمایشی تجربه كرده‌ام، البته خوشبختانه در كارگاه‌های آموزشی كه گذرانده‌ام، با چنین سمتی آشنا شده‌ام، بنابراین برای من حضور بازیگردان مقوله‌ای نبوده است كه نسبت به آن ناآشنا و دید منفی (گارد) داشته باشم. او چشم سومی است كه عملكرد بازیگر را می‌بیند.
پورسرخ ادامه داد: در«روز حسرت» در موارد خیلی كمی نظری مخالف با پیشنهادات بازیگردان(مهتاب نصیرپور)داشته‌ام كه با تعامل به نكته‌ای مشتركی رسیده‌ایم. اما بسیاری از مواقع پیشنهادهای خانم نصیرپور بسیار بهتر از ایده‌ی خودم بود. در هر صورت من مشكلی با حضور بازیگردان ندارم.
این بازیگر در زمینه‌ی میزان تاثیر بازیگردان در سریال‌های مناسبتی بر عملكرد بهتر بازیگر با توجه به سریع ساخته‌شدن این مجموعه‌ها گفت: این مساله بسته به زاویه دید بازیگر (گارد) نسبت به مقوله بازیگردانی دارد. بازیگری حرفه‌یی است كه می‌توان پیشنهادها درباره‌ی آن‌ را شنید و نكات خوب آن را استفاده كرد.
وی درباره‌ی حضور خود در سریالی تلویزیونی علی‌رغم ابراز بی‌علاقگی برای بازی در مجموعه‌ها ،پس از «شكرانه» اظهار كرد: سال گذشته پس از «شكرانه» گفتم كه از جرح و تعدیل‌هایی كه حتی قبل از پخش قسمت اول و زمان ساخت این سریال آغاز شد، دلخور شده‌ام .به همین خاطر گفتم كه پس از این، در سریال‌های تلویزیونی بازی نمی‌كنم و نوعی خداحافظی موقت از این رسانه كردم. فكر می‌كردم كه یكی-دوسال این خداحافظی به طول بینجامد و یك‌سال هم سریال بازی نكردم. اما درحالی‌كه از شرایط به وجود آمده برای سریالی كه در رمضان سال گذشته ناراضی بودم، این شهامت را به خرج داده‌ام كه در مجموعه‌ای برای همین مقطع زمانی بازی كنم.
پورسرخ تاكید كرد: تلویزیون را دوست دارم و معتقدم كه درحال حاضر بسیار موفق‌تر از سینماست چون برای ارتقای كیفیت برنامه‌ها، افراد زبده‌ی سینما را جمع كرده است.
وی در پاسخ به این‌كه با توجه به خاكستری‌تر بودن نقش «مسعود» نسبت به سایر نقش‌هایتان،این شخصیت چه‌قدر برایتان جای كار داشته است، گفت: روزی كه قرارداد این‌كار را بستم، فقط شمایی از قصه و نقش مسعود شكل گرفته بود. البته خودم دوست داشتم با آقای مقدم كار كنم. چندبار هم تا آستانه‌ی همكاری پیش رفتیم كه خوشبختانه این‌كار در «روز حسرت» محقق شد.
پورسرخ در پایان اظهار كرد: صرفا به علت اعتماد به آقای مقدم این نقش را پذیرفتم. چون او حتی سطح هیچ‌یك از كارهای او متوسط نبود بلكه همه‌ی آن‌ها خوب بوده است. روزی كه با آقایان مقدم و علیرضا افخمی- یكی از نویسندگان «روز حسرت»- صحبت می‌كردم آنان هم به من گفتند كه این نقش «خاكستری‌تر» از بسیاری از نقش‌های دیگر من است.

مطالب مرتبط:
برزخی سخت و شیرین برای سازندگان روز حسرت
 
 
گردآورى: گروه فرهنگ و هنر سيمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع: ايسنا