قطع صدا و سانسور صحبت‌های روحانی در پخش زنده تلویزیونی روز دانشجو!
این سخنرانی از شبکه خبر سیما بصورت زنده پخش شد اما بارها در هنگام سر دادن شعارهای مختلف از سوی دانشجویان حاضر در مراسم، صدای این برنامه زنده تلویزیونی قطع شد.
 پخش زنده سخنرانی رییس‌جمهور در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران، بارها از سوی صداوسیما با قطع و وصل صدا همراه شد.

حسن روحانی صبح امروز با حضور در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی حضور یافت و برای دانشجویان و دانشگاهیان سخنرانی کرد.

این سخنرانی از شبکه خبر سیما بصورت زنده پخش شد اما بارها در هنگام سر دادن شعارهای مختلف از سوی دانشجویان حاضر در مراسم، صدای این برنامه زنده تلویزیونی قطع شد.

بنا بر این گزارش از دانشگاه شهید بهشتی، پس از سر دادن شعار «زندانی سیاسی آزاد باید گردد»، برخی دیگر شعار «فتنه‌گر و منافق اعدام باید گردد» سر دادند. صداوسیما از پخش شعار اول امتناع کرد و اما شعار دوم را پخش کرد.

رییس‌جمهور در واکنش به این شعارها بر لزوم همدلی بین اقشار و سلیقه‌های مختلف کشور تاکید کرد.

روحانی تصریح کرد که همگان باید تحمل خود را در برابر دیدگاه‌های مخالف بالا ببریم.

پخش این برنامه در هنگام طرح پرسش‌های دانشجویان از رییس‌جمهور نیز قطع شد.



گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
www.seemorgh.com/culture
منبع: isna.ir



مطالب پیشنهادی:
ایرانی‌ها خطاب به مجری زن برزیلی: ساپورت می‌پوشیدی پخش زنده می‌دیدیم! + تصاویر
پیام تسلیلت شالیز ترون برای درگذشت نلسون ماندلا + تصاویر
 مجری پیشکسوت تلویزیون: چرا آخر عمری فیلم چینی دوبله کنم؟!
برخی بازیگران شجاعت نداشتند از جراحی‌ زیبایی‌شان بگویند + تصاویر
حرف‌ها تند جهانگیر الماسی علیه پژمان؛ تلویزیون بازیگر از خیابان و قهوه‌خانه می‌آورد!!