ماساژ تایلندی یا تای ماساژ روشی برای کاهش دردهای بدن
کشور تایلند به ماساژ معروف است، یکی از ماساژهای سنتی تایلند تای ماساژ است که بهبود درد بدن کمک زیادی می کند، در ادامه صحبت های یک پزشک را در این باره مطالعه می کنیم

کاهش درد بدن با تای ماساژ 

یکی از متخصص طب سنتی در مورد تای ماساژ می گفت: این ماساژ در كشور تایلند محبوبیت زیادی دارد و یكی از مواردی است كه باعث شده هر ساله تعداد گردشگران‌در این كشور بیشتر شود.

بیشتر بدانید : شناخت انواع ماساژ، از ماساژ تایلندی تا ماساژ شیاتسو

در كشورهای دیگر و همچنین ایران هم در برخی سالن‌ها این ماساژ ارائه می‌شود و تا حدودی مشابه كار دلاك‌ها در حمام‌های عمومی قدیم است كه البته حركات اصولی‌تر و متناسب‌تر صورت می‌گیرد.

به‌تازگی نام این ماساژ را در یكی از سریال‌های ایرانی شنیدم و كنجكاو شدم در مورد این ماساژ اطلاعات بیشتری كسب كنم و در گفت‌وگو با دكتر سیدمهدی میرغضنفری، پزشك و متخصص فیزیولوژی توضیحاتی را دریافت كردم.

ماساژ سنتی تایلند یا تای ماساژ دارای حركات فشاری، كششی و مالشی است و از نوك انگشتان پا تا فرق سر (به‌جز ناحیه شكم و قفسه سینه) را شامل می‌شود كه با افزایش گردش خون به بهبود دردهای بدن كمك می‌كند.

این نوع ماساژ به كمك روغن با رایحه‌های متناسب با مشكل هر شخص و روی تشك و زمین انجام می‌شود و با كمك به افزایش گردش خون به رساندن اكسیژن و مواد غذایی بیشتر به عضلات و تقویت آنها منجر می‌شود و می‌تواند موجب بهبود درد زانو و كمر شده و كوفتگی و سفتی و كشیدگی عضلات و تاندون‌ها و رباط‌ها را رفع كند.

همچنین این ماساژ می‌تواند به بهبود سردردهایی كه ریشه عصبی دارند كمك كند و حمله‌های میگرنی را به تعویق اندازد و افسردگی و اضطراب و استرس را التیام بخشد.

تای ماساژ با افزایش جریان خون در سطح پوست باعث تقویت و تحریك غدد چربی زیر پوستی و نرم و لطیف‌تر شدن پوست می‌شود و با فعال كردن غدد مترشح عرق سبب خروج بیشتر توكسین و اوره و دیگر مواد زائد بدن و روشنی پوست می‌شود.

البته باید به یاد داشته باشید این ماساژ برای برخی افراد ممنوعیت‌هایی دارد و مبتلایان به سرطان و بیماری‌های خود‌ایمنی، سالمندان دچار پوكی استخوان و آرتریت، افراد دچار روماتوئید و ناراحتی‌های قلبی، كسانی كه مبتلا به تب‌های ویروسی و عفونی هستند و مبتلایان به بیماری‌های پوستی مسری بهتر است از انجام این ماساژ پرهیز كنند.


بیشتر بدانید : ماساژ کف پا را به این دلایل هر شب داشته باشید

بیشتر بدانید : درمان سر درد با ماساژ نقاط فشاری در سر

بیشتر بدانید : کاهش استرس با ماساژ نقاطی خاص در بدن

بیشتر بدانید : آموزش تصویری ماساژ برای تسکین درد مفاصل دست و انگشتان


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/healt
منبع: jamejamonline.ir