مدير جهاد کشاورزي بردسکن گفت: جشنواره‌ها نبايد فقط به صرف برگزاري دنبال شوند بلکه حمايت از توليد، معرفي زعفران، توسعه فرآوري و فعاليت‌هاي ترويجي ضروري است.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير ترشيزي اظهار كرد: ارائه آخرين تحقيقات علمي در جشنواره‌هاي محلي، بستر مناسبي براي پيوند توليد سنتي و روش‌هاي نوين فراهم مي‌آورد و بايد بکوشيم اين گردهمايي را به مزرعه ببريم.

وي برگزاري جشنواره ملي محلي طي چند سال اخير را موجب بهبود وضعيت قيمتي محصولاتي از جمله انبار و زعفران دانست و ادامه داد: از ديگر دستاوردهاي اين جشنواره‌ها معرفي مناطق موفق‌تر در توليد، بازاريابي و فرآوري محصول است و با توجه به شرايط زعفران در دو سال گذشته، اين نياز احساس مي‌شود که فارغ از تمام مسائل حاشيه‌اي به اين محصول بپردازيم.

مدير جهاد کشاورزي بردسکن از شرايط نامطلوب فرآوري زعفران تاکنون ابراز نارضايتي کرد و گفت: اميدواريم انعقاد قرارداد با دانشگاه چيباي ژاپن ما را به رشد سطح علمي در فرآوري زعفران و گسترش بازار اين محصول با نام ايران برساند.

وي در پايان خروج قيمت از حدود قيمت واقعي را براي هر محصول خطرناک خواند و اين خطر را به دليل رقابت شديد در بازارهاي جهاني زعفران و حضور کشورهايي از جمله اسپانيا براي اين محصول جدي‌تر دانست و افزود: اگر بتوانيم از برگزاري جشنواره ملي طلاي سرخ فرهنگ توليد پايدار را در ميان کشاورزان ترويج دهيم، قطعا از نظر قيمت بازار با ثبات بيشتري روبرو خواهيم بود.