یک شرکت پتروشیمی اقدام به تزریق ارز به بازار کرده و پیشبینی میشود با یک اقدام همه جانبه از سوی شرکت های پتروشیمی، حجم عرضه ارز در بازار افزایش یابد.
تزریق دلار پتروشیمیها به بازار ارز
سیدحسین میرافضلی مدیر عامل پتروشیمی جم با اشاره به سیاستهای جدید بانک مرکزی برای استفاده بهینه از منابع ارزی اظهار کرد: پتروشیمی جم برای تنظیم بازار ارز، مقابله با سوداگران و حمایت از اقتصاد ملی، ارز حاصل از فروش صادراتی خود را از طریق بانک مرکزی به بازار تزریق کرد.
سیدحسین میرافضلی با ارائه گزارشی در راستای حمایت از دولت و ساماندهی به کنترل و تنظیم بازار ارز، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم از این پس مطابق با برنامه های پیشبینی شده بانک مرکزی کلیه ارز فروش صادراتی خود را به بازار عرضه کنیم و در همین راستا در هفته جاری حدود ۶۰ میلیون دلار و یورو را به بانک مرکزی برای فروش عرضه کردیم.
طبق آنچه این شرکت اعلام کرده، با یک اقدام همه جانبه از سوی شرکتهای پتروشیمی، حجم عرضه ارز در بازار افزایش خواهد یافت که تبعا موجب مقابله با سوداگران ارز خواهد شد.
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: isna.ir
