برخی از مغازه‌ها اقدامات خاصی را برای مقابله با بد حجابی انجام داده‌اند؛ مثل نصب روسری به قسمت پایین مانتوهای کوتاه و یا استفاده از آستین برای مانتوهای آستین کوتاه.

 

برنا:با اینکه چند روزی از آغاز طرح امنیت اجتماعی و برخورد با بدحجاب‌ها می‌گذرد؛ اما انگار عرضه‌کنندگان مانتو هیچ نوع تغییراتی را برای محصولات خود در نظر نگرفته‌اند.

میدان "هفت‌تیر" یکی از مراکزی است که مانتو در آن عرضه می شود.اگر این روزها سری به این فروشگاه‌ها زده باشید خواهید دید که همچنان مانتوهای کوتاه، آستین کوتاه و بدن نما به راحتی در ویترین‌ها خودنمایی می کند و به فروش می‌رسد.

البته برخی از مغازه‌ها هم برای اینکه از قافله عقب نمانند اقدامات خاصی را برای رعایت این قانون انجام داده‌اند!اقداماتی مثل نصب روسری به قسمت پایین مانتوهای کوتاه و یا استفاده از آستین برای مانتوهای آستین کوتاه!

جالب این جا که همین اقدام حداقلی در بیشتر مغازه‌ها رعایت نشده و هیچ تغییر آشکاری به چشم نمی‌خورد. این سوال به ذهن می رسد که این طرح مستلزم این مساله نیست که محصولات عرضه شده به مردم هم دچار تغییر شود و تنها مردم پاسخگوی استفاده از این محصولات نباشند.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
گردآوری:گروه خبر سیمرغ
 www.seemorgh.com/news
منبع:bornanews.ir
 
 
مطالب داغ گزارش:
گزارش تصویری از گرداندن «میثم خوشگله» در خیابان
گزارشی ‌از عروسی ‌پسر ‌دوم ‌احمدی ‌نژاد
عکس: سقوط عجیب یک خودرو در کانال حفاری
عکس/ رفتار عجیب غربی ها با کودکانشان!
در این روستا همه ‌چیز بوی نفت می‌دهد+تصاویر