‌رئيس انجمن روانپزشكان ايران با هشدار نسبت به ضرر و زيان ناشي از افسردگي در جامعه گفت: بيماري افسردگي علاوه بر جنبه‌هاي منفي رواني آن، بالاترين ضرر و زيان را متوجه سيستم اقتصاي كشور مي‌كند و ساليانه ميلياردها تومان براي دولت و مردم بار مالي به همراه دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از انجمن علمي روانپزشكان ايران‌، احمد جليلي كه به مناسب برپايي هفتمين كنگره سالانه انجمن روانپزشكان ايران كه از ‌سه‌شنبه 22 آبان در تهران آغاز به كار مي‌كند، سخن مي‌گفت، ‌افزود: افسردگي در تمام دنيا از جمله كشور ما بالاترين ضرر و زيان شغلي و كارگري را ايجاد كرده كه عمده‌ترين آن كاهش بهره‌وري در ميان جامعه است.
وي با ابراز تأسف از اينكه زيان‌هاي اقتصادي بيماري‌هاي رواني در سيستم اقتصادي كشور لحاظ نمي‌شود، تصريح كرد: بيماري‌هاي رواني علاوه بر پائين ‌آوردن بهداشت عمومي در جامعه، بيش‌ترين نمود را در نظام اقتصادي كشور دارد.
جليلي يادآور شد: 25 درصد افراد جامعه به نوعي با انواع اختلالات رواني از قبيل افسردگي‌، اضطراب‌، يماري‌هاي دو قطبي و ... دست به گريبانند كه اين آمار در كشور ما با ساير كشورها چندان متفاوت نيست.
وي تأكيد كرد: نفي وجود اختلال‌ها و بيماري‌هاي رواني در جامعه پديده انگ زني (‌برچسب زني) را گسترش داده، در حالي كه ابتلا به بيماري‌هاي روان مانند سرماخوردگي، ناراحتي‌هاي گوارشي، سردرد و ... نيازمند مراجعه به پزشك و درمان از سوي روانپزشكان است.
وي با تأكيد بر نقش‌رسانه‌هاي جمعي در فرهنگ‌سازي در سطح جامع يادآور شد: طي سال‌هاي اخير با افزايش اطلاع‌رساني از سوي رسانه‌هاي جمعي در حوزه سلامت به ويژه سلامت روان و روانپزشكي آگاهي‌هاي عمومي بهبود نسبي يافته‌ اما تا رسيدن به نقطه مطلوب راه زيادي در پيش داريم.
رئيس انجمن روانپزشكان ايران، يكي از اهداف برپايي كنگره‌هاي سالانه انجمن روانپزشكان را طرح مباحث روز و تبادل ديدگاه‌هاي پزشكان در زمينه مشكلات مربوط به رشته روانپزشكي، برشمرد.
‌همايش سالانه انجمن روانپزشكان ايران ‌22 تا 25 آبان‌ امسال در تالار امام خميني دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برپا‌ مي‌شود.