اميدوار رضايي در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي فارس، در پاسخ به اين پرسش كه آيا واردات مواد غذايي ناسالم از جمله مواد اوليه روغن يا واردات روغنهاي پالم بي كيفيت به كشور داريم يا نه توضيح داد: بله، گزارشهايي در اين موارد در جلسات مختلف مجلس مطرح شده است و تذكرات لازم هم به دستگاههاي مسئول آن داده شده است.
وي افزود: بر اساس اين گزارشها، شواهد قطعي وجود دارد كه برخي مواد غذايي يا مواد اوليه نا سالم وارداتي به كشور وارد ميشود كه بايد حتماً از ورود اين مواد جلوگيري شود، در برخي موارد، از جمله روغنها، علايم و شواهد ورود مواد ضد سلامت و بيكيفيت كه مضر سلامت مردم هستند را به دست آوردهايم كه ميتوانند خطر ساز باشند، ضمن اين كه هدر دادن بيت المال نيز محسوب ميشود.
وي گفت: اين مواد ميتوانند در بلند مدت و حتي كوتاه مدت سلامت مردم را به خطر بياندازند، افزايش بيماريهاي قلبي- عروقي و ورود بسياري از بيماريهاي ناشناخته كه هنوز به آنها دسترسي نداريم از جمله اين خطرات است.
رضايي افزود: اين شواهد نشان ميدهد كه اكنون نيازمند بازنگري اساسي و دقت نطر بيش از حد مسئولان براي ورود مواد غذايي يا مواد اوليه آن هستيم، زيرا اين مواد هم خودشان ميتوانند آلوده كننده باشند هم اين كه دشمنان نظام ممكن است از اين طريق به دنبال صدمه زدن به مردم ما باشند به همين علت بايد با ديد امنيتي حساستري نسبت به گذشته به اين مواد نگاه شود و ملاحظات جدي تري براي حفظ سلامت مردم در نظر گرفته شود.
رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: علاوه بر روغنها و مواد اوليه آنها، گزارشهاي ديگري درباره ورود غذاهاي آماده، گندم وارداتي، مواد افزودني، داروهاي انرژي زا و تقويتي، داروهاي ديگر، حتي مواد صنعتي و شيميايي نا سالم به كشور داشتهايم كه لازم است براي كنترل آن مسئولان گمرك، موسسه استاندارد، وزارت بهداشت، و تمام مبادي ورودي كشور كنترل بيشتري اعمال كنند.