رادان که پس از سردار رویانیان یکی از رسانه‌ای‌ترین چهره‌های پلیس کشور است، دیروز خبر از آغاز مجدد طرح مبارزه با بدپوششی و اراذل و اوباش داده است.
   

به نقل از بازتاب آنلاين ، این طرح که مخالفان و موافقان بسیاری دارد،‌ همواره با حرف و حدیث‌های زیادی همراه بوده و حتی رئیس جمهور در دوران دولت نهم نیز با ارسال نامه‌ای به سردار احمدی مقدم صلاح را در برچیده شدن این طرح دانسته بود و به‌این نکته حتی در مناظره‌های انتخاباتی خود نیز اشاره کرده بود.

سردار رادان در حالی که خبر از آغاز به کار مجدد گشت‌های ارشاد می‌دهد می‌گوید این طرح در شهرهای مختلف بسته به نوع فرهنگ و رفتار هر شهر متفاوت خواهد بود. این بار باید دید سردار رادان با توجه به جو جامعه چگونه با حضور به‌موقع خود در رسانه‌ها زوایای پیچیده این طرح فرهنگی - اجتماعی را روشن خواهد کرد؟

 
 
گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:baztabonline.com